Blackinci » tema » blackinci DLE Seri 1
Üye Paneli

Give Me Everything

CSS Hayat İşte Genel Photoshop MyBB Temalar Özgür Yazım

«    May 2012    »
PtSaÇrPrCuCtPz

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

blackinci.com da bir forum sayfası olsun mu?
Evet Olsun
Hayır Olmasın
Kararsızım
Fikrim yok

admin paneli, ajax, background, css, CSS3, dle, F1, form, forum, giris paneli, gölge, gölgeli yazı, highslide, iphone, md, mybb, mybbdestek, novaboard, oval, Seri 5, seri2, tasarim, tema, transform, vbulletin, Yarış, özellik

Eylül 2010 (4)
Ağustos 2010 (1)
Haziran 2010 (1)
Mart 2010 (4)
Şubat 2010 (2)
Ocak 2010 (1)

blackinci DLE Seri 1

blackinci DLE Seri 1

Merhaba değerli arkadaşlar uzun zaman önce eski kullandığım temamı yayınlayacağımı söylemiştim uzun bir zaman geçti artık gelen sorulara cevap veremez oldum neredeyse eski temam konusunda temanın fazla resmini çekmedim heralde bir çok insan nasıl olduğunu hatırlatıyordur temada herhangibi bir özelliğini silmedim arkadaşlar ben neyi kullandıysam sizede öyle hediye ediyorum ben eski sürümde kullanmıştım gözüme çarpan kısımları yeni versiyona göre düzenledim linklere dokunmadım sadece düzelttim bazı yerleri siz daha kolay editleyin diye yani bir örnek oluşturması için bıraktım eğer tema ilgili bir sıkıntı olursa bana çekinmeden sorabilirsiniz DLE ye nasıl tema yüklendiğini biliyorsunuzdur heralde bilmeyenler için template klasörüne temayı FTP programı aracılığı ile aktardıktan sonra admin panelinden seçmeniz yeterli olacaktır güle güle kullanın

Ön İzleme

blackinci-dle-seri-1.rar [450.02 Kb] (İndirme: 1565)
14 Mart 2012 00:08 107blackinci demiş ki:
Türker Ünlü,
Yanlış hatırlamıyorsam sanırım 7.5 di yada 7.0 da olabilir

13 Mart 2012 18:05 106Türker Ünlü demiş ki:
Hocam temanın sürümü nedir acaba ? Bütün yorumları gezdim ama bulamadım.

1 Mart 2012 20:31 105blackinci demiş ki:
Time Traveler,
Main.tpl den topnews yazan kelimeyi bulup o satırı silin
Türkçe karakter konusunda yardımcı olamıcam malesef

26 Şubat 2012 20:05 104Time Traveler demiş ki:
Temanız için sağolun ama temanızı yükledim ve genel ayarlar>sistem ayarlarından temanızı seçiyorum. Sitemi açtığımda şu çıkıyor >>> ablon Dosyas Bulunamad: topnews.tpl
Birde Türkçe kelimeler çok bozuk.

Biraz çabuk yardım edebilirseniz İyi olucak. Teşekkürler.

17 Aralık 2011 19:39 103UzMaN demiş ki:
v2 yi bekliyoruz saygılar. winked

2 Haziran 2011 18:17 102Sandra demiş ki:
Touchdown! That's a raelly cool way of putting it!

5 Şubat 2011 22:33 101ali fırat demiş ki:
çok teşekkürler kardeş. Bu Arada Şu anki teman 1000 tl yine değer vallahi. Kendine özel yaptığın belli yani :):):)

13 Ocak 2011 21:03 100blackinci demiş ki:
GizemLiaLem,
Admin paneliniz de tema düzenleme için bir bölüm var oradan yapabilirsiniz

11 Ocak 2011 12:12 99GizemLiaLem demiş ki:
Merhaba blackinci ufak bir sorum olacaktı.Ben bu DLE scriptine biraz yabancıyımda scripti kurdum senin temanıda yükledim.Fakat bikaç düzenleme yapmam gerekiyor onları nerden yapacağımı çözemedim.Sağ bloklardaki kategoriler,dost siteler,etiketler... bunları nasıl düzenleyeceğim acaba ?

26 Kasım 2010 21:09 98blackinci demiş ki:
SiyahLim,
Hayır kullanamazsınız

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap

Son Yapılan 10 Yorum
  • Konu
  • Yazar
  • Yorum
  • CSS3 Kutu Elementlerine Gölge Verme Box ...
  • demiş ki 
  • çok sağol üstad çok güzel anlatım olmuş. :)
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • blackinci demiş ki 
  • tamer,
    Resim görebilirsem daha yardımcı olurum
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • tamer demiş ki 
  • hocam temanın çok başarılı fakat saol taraf boşlukda sosyal medya yazısı çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim
  • Css ile Aktif Menü Buton Yapımı
  • blackinci demiş ki 
  • Webmaster,
    Ben daha önce bir defa mybb için ücretli tema hazırladım ama hiç satmadan tekrar ücretsiz olarak dağıttım şuan için soruyorsanız mybb yi bıraktım... başka bir forum sistmei ile ilgileniyorum.
    Kendiniz bir fiyat biçmek adına bilgi edinmek için soruyorsanız bu yaptığınız grafiklere, yazdığınız kodlara ve harcadığınız emeğe göre değişir ama şuan için ücretli tema yapmanızı tavsye etmem zira mybb nin vbulletin gibi ücretli olacağı dedikoduları dolaşıyor eğer bu gerçekleşirse işte ozaman güzel olur ve ücretli temaların önü açılmış olur ozaman daha rahat ve güvenilir tema hazırlayıp satabilirsiniz iyi günler.
  • Webmaster demiş ki 
  • Merhabalar
    Blackinci MyBB temalarını ücretli olursa ne kadar ücrete hazırlıyorsunuz? Buradan belirtirseniz sevinirim
    İyi günler
  • blackinci demiş ki 
  • Kadir Kaya,
    Bedava forum sistemi sunun sitelerin sistemi nasıl işliyor bilemiyorum ama gözükmemesi normaldir bu tür siteler çok kısıtlı çalışırlar.
  • Css Balon Büyüyen Menü
  • demiş ki 
  • Facebook un tasarımı senin sitenin tasarımının yanında halt yemiş hatta dünyanın bütün siteleri halt yemiş smile
  • demiş ki 
  • Usta emeğine sağlık ama tr.gg sitelerinde ve jindo.com sitelerinde çalışmıyor hatta hiç gözükmüyor niye anlayamadım.
  • Blackinci vBulletin Teması Seri 1
  • demiş ki 
  • Saol Güzel :)

Yukarı İletişim RSS Takip İstatistikler Site İçeriği

Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2