| Üye Paneli | ||
Blackinci Seri 2 MyBB Teması |
||
![]() Aslında bukadar uzun sürmezdi fakat yeni temaya geçtikten sonra tema hazırlamak istedim öylede oldu geç olsunda güç olmasın diyelim bu temanın geçikmesinin sebebi öncelikli olarak kendi seitemin tasarımıydı hala sürmektede olsa mybb kullanıcılarını fazla bekletmek istemedim halen kendi sitemin tasarımı sürüyor bir yandan rusca olan çeviriyi bir yandan tasarımınyla uğraştığım pda temasını hala hazırlıyorum forum kısmı hala beklemede yani eksiklerim çok nese geçelim yeni mybb seri 2 temasına Bu temada turkuaza çalan mavi ve açık renkli gri tonlarını kullandım aslında ben fazla anlatmayım resimlerden ve demo dan detaylı olarak inceleyebilirsiniz Temayı Herzamanki gibi Yükleme aynı bilmeyenler için blackinci-2 klasörünün adını değiştirmiyorsunuz ve bu klasörü Demo adresi tema.mybbdestek.com Temayı Nasıl Yüklerim diyorsanız alttaki Görsel Anlatım Linkini Tıklayın Görsel Anlatım |
||
25 Eylül 2011 10:08 26teknogaraj demiş ki: Teşekkürler,Çok Şık Bir Tema.. |
||||
13 Temmuz 2011 11:40 25furkangiller demiş ki: bu temaları nasıl kullanabilirim admin mesajla sölermisin acaba |
||||
23 Eylül 2010 15:35 22mmc demiş ki: Temayı Nasıl Daraltabilirim |
||||
10 Ocak 2010 08:11 20baris ozer demiş ki: Aradaş ben bunu nasıl kurcam beceremedım |
||||
6 Ocak 2010 20:58 19blackinci demiş ki: Ömer, tek satır tek sütunluk bir tablo ile ile yapabilirsiniz |
||||
4 Ocak 2010 18:39 18Ömer demiş ki: Temanın en üstündeki logo kısmında 3 adet parçalanmış kısım var logo-sag, sol, bg şeklinde. Ben o üç gif yerine tek bir gif koymak istiyorum yani üstü komple kaplayacak bir logo. Nasıl yapabilirim? Normal koyduğumda üst kısımlarda sağdan ve soldan 2 şer px taşmalar söz konusu. Yardımcı olursanız sevinirim. |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |