| Üye Paneli | ||
41 MyBB Destek V5 Teması |
||
MyBBDestek Yeni 5. nesil teması sonunda bitti bu güne kadar ki yaptığım yani 1. versiyon ve bugün ki 5. versiyon olan temaya kadar mybb için bir çok ilk yapsamda MD temalarında hep bir ilk kullanmışımdır bu temada da düzeni bozmadım ve öyle devam ettim tabiki diğer temalarda bunları yazmamıştım bunu yazmak istedim. Neden bundan başladım 5 benim uğurlu sayım herneyse özelliklere içeride devam edelim |
||
107 blackinci DLE Seri 1 |
||
![]() Merhaba değerli arkadaşlar uzun zaman önce eski kullandığım temamı yayınlayacağımı söylemiştim uzun bir zaman geçti artık gelen sorulara cevap veremez oldum neredeyse eski temam konusunda temanın fazla resmini çekmedim heralde bir çok insan nasıl olduğunu hatırlatıyordur temada herhangibi bir özelliğini silmedim arkadaşlar ben neyi kullandıysam sizede öyle hediye ediyorum ben eski sürümde kullanmıştım gözüme çarpan kısımları yeni versiyona göre düzenledim linklere dokunmadım sadece düzelttim bazı yerleri siz daha kolay editleyin diye yani bir örnek oluşturması için bıraktım eğer tema ilgili bir sıkıntı olursa bana çekinmeden sorabilirsiniz DLE ye nasıl tema yüklendiğini biliyorsunuzdur heralde bilmeyenler için template klasörüne temayı FTP programı aracılığı ile aktardıktan sonra admin panelinden seçmeniz yeterli olacaktır güle güle kullanın |
||
78 Blackinci vBulletin Teması Seri 1 |
||
![]() Tema Serisine devam ederken alanı ağır adımlarla olsada genişletiyorum vbulletin için genel olarak yaptığım ilk tema üzerinde çok aşırı bir oynama yapmadım çok fazla değişiklik olsun istemedim ilk tema için vbulletin gerçekten çok güçlü bir sistem bunu üzerinde bir tema yapınca daha iyi anlıyorsunuz okadar çok detayı varki hangi tarafa bakacağnızı şaşırıyorsunuz örnek vermek gerekirse misafire gözükmesini istemediğiniz bir şeyi sadece bir satırlık if döngüsüyle yapabiliyorsunuz veya tam tersi olarak üyeye gözükmesini istemediğiniz bir şeyi aynı şekilde yapabiliryorsunuz aslında vbulletine her nekadar yabancı olsamda ilk aşamada ısındım bu scripte birde aşina olan insanları düşünürseniz istediğiniz bir çok şeyi yapabilmeniz mümkün yani bu her script için geçerli fakat vBulletinde bunun için çok çaba sarf etmiyorsunuz neyse biz temamıza geçelim içeri buyrun |
||
117 Blackinci Seri 3 MyBB Teması ve Admin Paneli Teması |
||
![]() Merhaba arkadaşlar diğer temanın üzerinden pek fazla zaman geçmedi bazı yerlerde 2. seri temanın pek sevilmediğini okudum nedeni ise fazla özellik olmamasıydı aslında o tema hafifletilmiş sürümdü yani özelliklerinden arındırılmış bir temaydı peki neden öyle oldu aslında bu sorunun cevabını biraz düşününce bulabilirsiniz bazı insanlar temanın linkini siler bazıları bir kaç grafik değiştirip ben yaptım der bazıları linki değiştirip direk ben yapım der kısacası yapılan emekler boşuna gidiyor bu yüzden tema hafifletilmiş sürümdü... Biz geçelim yeni temaya yeni tema admin paneli temasıyla takım olarak yaptım tabi dileyen ayrı ayrı da kullanabilir bu temada yeni öncekilerede olmayan özel mesaj uyarısı sekmeli tab menü olarak kullanıcı paneli kullandım bunlar göze çarpanlar diğerlenide test ederek görebilirsiniz... Detaylar ve Dosylar için konuya içerden devam edelim |
||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |