Üye Paneli

Give Me Everything

CSS Hayat İşte Genel Photoshop MyBB Temalar Özgür Yazım

«    May 2012    »
PtSaÇrPrCuCtPz

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

blackinci.com da bir forum sayfası olsun mu?
Evet Olsun
Hayır Olmasın
Kararsızım
Fikrim yok

admin paneli, ajax, background, css, CSS3, dle, F1, form, forum, giris paneli, gölge, gölgeli yazı, highslide, iphone, md, mybb, mybbdestek, novaboard, oval, Seri 5, seri2, tasarim, tema, transform, vbulletin, Yarış, özellik

Eylül 2010 (4)
Ağustos 2010 (1)
Haziran 2010 (1)
Mart 2010 (4)
Şubat 2010 (2)
Ocak 2010 (1)
62

Yönetim Araçları PRO Mod

Yönetim Araçları PRO Mod

Tasarımdan Canım Sıkılınca Boş Duramadım Ve biraz MyBB için bişeyler yapmak istedim aradan baya bi zaman geçti sanırım bir arkadaş adını hatırlamıyorum böyle birşey istemişti SMF de böyle bişey varmış MyBB içinde yapılablirmi diye mail atmıştı bu arkadaş ve tasarımdan bunalıp boş duramayınca böyle bişey yaptım... Hadi Moderatör araçlarımızı güzelleştirip yöneticilerimizi mutlu edelim wink
10

İlk Mesajda Alıntı butonlarını gizlemek {1.4}

İlk Mesajda Alıntı butonlarını gizlemek {1.4}

Rss den konuları okurken md de gözüme bir konu ilişti konuyu açan arkadaş ilk mesajın alıntı yapılmasından rahatsızlık duymuş olacak ki böyle birşey istemiş aslında oldukca güzel bir şey istemis mybb de olması gereken bir şey genelde forumlarda bir önceki mesaja cevap veriken alıntı yapılmaz ama gel gelelim arkadaşın sıkıntısı bu önemli ayrıntıyı bilmeyen bir çok insan var bu tamamiyle bir çözüm olurmu tabiki olmaz ama yinede bu fikir hoşuma gitti ve hemen uygulamaya koyuldum sitenizi yormayacak birşey hatta resimler gizlendiği için hafifletmeside mümkün tabiki iş yine CSS kısmında bitiyor bu güzel uygulamayı hadi yapalım....
25

Özgür yazım bir nevi forum

Özgür yazım bir nevi forum

Uzunca bir süredir süren anketteki blackinci.com da bir forum olup olmaması sorusu ben herkes olmasın der sanıyordum yada öyle umuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı bende bir forum kurmak yerine insanların yine kendi bir konu yazabileceği bir bölüm olsun istedim olurya belki yazmak isteyenler olur böyle bir bölüm olsunda isteyen yazmasın :) kısacası yok o kategori yok bu kategori gibi bir sıkıntı olsun istemedim. DLE nin güzel bir forum sistemi var belki ileride onu kurabilirim ama bu geç olacaktır yazı yazmak yada soru sormak isteyen kişiler kontrol panelinden yazabilirler ve onaylandıktan sonra yorumada açılır...
26

Css İle Dikey Menü yapımı

Css İle Dikey Menü yapımı
Css ile dikey menü yapımı

Son Yapılan 10 Yorum
  • Konu
  • Yazar
  • Yorum
  • CSS3 Kutu Elementlerine Gölge Verme Box ...
  • demiş ki 
  • çok sağol üstad çok güzel anlatım olmuş. :)
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • blackinci demiş ki 
  • tamer,
    Resim görebilirsem daha yardımcı olurum
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • tamer demiş ki 
  • hocam temanın çok başarılı fakat saol taraf boşlukda sosyal medya yazısı çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim
  • Css ile Aktif Menü Buton Yapımı
  • blackinci demiş ki 
  • Webmaster,
    Ben daha önce bir defa mybb için ücretli tema hazırladım ama hiç satmadan tekrar ücretsiz olarak dağıttım şuan için soruyorsanız mybb yi bıraktım... başka bir forum sistmei ile ilgileniyorum.
    Kendiniz bir fiyat biçmek adına bilgi edinmek için soruyorsanız bu yaptığınız grafiklere, yazdığınız kodlara ve harcadığınız emeğe göre değişir ama şuan için ücretli tema yapmanızı tavsye etmem zira mybb nin vbulletin gibi ücretli olacağı dedikoduları dolaşıyor eğer bu gerçekleşirse işte ozaman güzel olur ve ücretli temaların önü açılmış olur ozaman daha rahat ve güvenilir tema hazırlayıp satabilirsiniz iyi günler.
  • Webmaster demiş ki 
  • Merhabalar
    Blackinci MyBB temalarını ücretli olursa ne kadar ücrete hazırlıyorsunuz? Buradan belirtirseniz sevinirim
    İyi günler
  • blackinci demiş ki 
  • Kadir Kaya,
    Bedava forum sistemi sunun sitelerin sistemi nasıl işliyor bilemiyorum ama gözükmemesi normaldir bu tür siteler çok kısıtlı çalışırlar.
  • Css Balon Büyüyen Menü
  • demiş ki 
  • Facebook un tasarımı senin sitenin tasarımının yanında halt yemiş hatta dünyanın bütün siteleri halt yemiş smile
  • demiş ki 
  • Usta emeğine sağlık ama tr.gg sitelerinde ve jindo.com sitelerinde çalışmıyor hatta hiç gözükmüyor niye anlayamadım.
  • Blackinci vBulletin Teması Seri 1
  • demiş ki 
  • Saol Güzel :)

Yukarı İletişim RSS Takip İstatistikler Site İçeriği

Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2