| Üye Paneli | ||
62 Yönetim Araçları PRO Mod |
||
Tasarımdan Canım Sıkılınca Boş Duramadım Ve biraz MyBB için bişeyler yapmak istedim aradan baya bi zaman geçti sanırım bir arkadaş adını hatırlamıyorum böyle birşey istemişti SMF de böyle bişey varmış MyBB içinde yapılablirmi diye mail atmıştı bu arkadaş ve tasarımdan bunalıp boş duramayınca böyle bişey yaptım... Hadi Moderatör araçlarımızı güzelleştirip yöneticilerimizi mutlu edelim |
||
10 İlk Mesajda Alıntı butonlarını gizlemek {1.4} |
||
![]() Rss den konuları okurken md de gözüme bir konu ilişti konuyu açan arkadaş ilk mesajın alıntı yapılmasından rahatsızlık duymuş olacak ki böyle birşey istemiş aslında oldukca güzel bir şey istemis mybb de olması gereken bir şey genelde forumlarda bir önceki mesaja cevap veriken alıntı yapılmaz ama gel gelelim arkadaşın sıkıntısı bu önemli ayrıntıyı bilmeyen bir çok insan var bu tamamiyle bir çözüm olurmu tabiki olmaz ama yinede bu fikir hoşuma gitti ve hemen uygulamaya koyuldum sitenizi yormayacak birşey hatta resimler gizlendiği için hafifletmeside mümkün tabiki iş yine CSS kısmında bitiyor bu güzel uygulamayı hadi yapalım.... |
||
25 Özgür yazım bir nevi forum |
||
![]() Uzunca bir süredir süren anketteki blackinci.com da bir forum olup olmaması sorusu ben herkes olmasın der sanıyordum yada öyle umuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı bende bir forum kurmak yerine insanların yine kendi bir konu yazabileceği bir bölüm olsun istedim olurya belki yazmak isteyenler olur böyle bir bölüm olsunda isteyen yazmasın :) kısacası yok o kategori yok bu kategori gibi bir sıkıntı olsun istemedim. DLE nin güzel bir forum sistemi var belki ileride onu kurabilirim ama bu geç olacaktır yazı yazmak yada soru sormak isteyen kişiler kontrol panelinden yazabilirler ve onaylandıktan sonra yorumada açılır... |
||
26 Css İle Dikey Menü yapımı |
||
![]() Css ile dikey menü yapımı |
||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip