Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
 (Oy Verenler: 54)
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
3241 Kere Okunmuş EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu tema blackinci 10 Ağustos 2008 Haberi Yazdır
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım.
Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden...

arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen
xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım
tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın

temadan ekran görüntüleri
Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3

MyBB 1.4.X
Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir
http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml

XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35)
blackinci-1.rar [633.3 Kb] (İndirme: 375)

MyBB 1.2.X
md-v3-1.2.x.rar [307.67 Kb] (İndirme: 117)
Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin

Bu Konuda 131 Yorum Yapılmış
Bu Konuda 131 Yorum Yapılmış

Çok kaliteli olmuş abi zaten biliyorduk ama 1.4 e güncelleyip düzenlemen güzel olmuş hayırlı satışlar sana :D

tema gercekten güzel genel dagıtım olmasa iyi olurdu :(

Birde 1.2.x serisi için paylasım olacak mı :)

PEKİ SİTEYE ÖZEL OLURSA FİYAT AYNI OLURMU ?

NoktaBilisim,
Eğer sitenize özel bir tasarım olsun istiyorsanız çokta geç kalmış sayılmazsınız çünki ilk satış olmadı daha 1.2 içinse evet olabilir ama artık 1.2 ye çok fazla önem verilirmi bilmiyorum

TUNCAY,
elbette hayır fiyat daha yükselir

ne kadar yükselir peki 1.2.x seri için yada 1.4 için tek satıs

NoktaBilisim,
özel mesajınıza cevap verdim buradan genel olarak cevap vermek doğru olmaz

blackinci,
Teşekkür Ederim

sana iyi satışlar kardeşim

Abartılcak bir tema değil.35 fena sayılmaz.Hayırlı satışlar.

yaptığın yoruma bak ya daha kalitelisini yapıyorsan koy bizde bakalım

yaptığın yoruma bak ya daha kalitelisini yapıyorsan koy bizde bakalım

Abartılacak kadar aham şaham bir tema olmayabilir sizin gözünüzde fakat web standartlarını unutmamanız gerekir sayın Gökhan.

aslında dogruyu sölemek gerekirse tabi bu benim düşüncem;
bu tema bu fiyat cok AZ

yinede blackincinin düşüncesine saygı duyuyorum. tek satısda almayı düşünüyorum temayı.

Gkhn,
abarttığım kısım neresi söylerseniz düzeltirim !
şunuda söyleyim destek sitelerinde satılan bazı temalarda görüyorum bazıları benim yaptığım eski grafikleri, butonları kullanıyor yani demek istediğim bazıları ordan burdan grafik toplayarak yapıyor ve bu toplama temayı satışa çıkartıyor. Anladınız umarım...
Aslında bu temayı ücretsiz de dağtabilirim benim için çokta önemli değil sadece tema satan kişiler en azından bu ve bunun gibi duruma önem versin. MD de iken satıcam demiştim sadece sözümde durayım diye yaptım tema falan yapmıcaktım aslında

Tema güzel,) fakat para yok. Nişanlanacagim kismetse sigara almaya dahi kiyamiyorum. Size Allah kolaylık versin.

size nişan hediyesi yapalım ozaman smile

Yorum Ekle
Yorum Ekle

Zorunlu
Zorunlu Değil

Kontrol Paneli
Kullanıcı Adınız
Şifreniz
Şifremi UnuttumKayıt Ol!
Kategoriler
Takvim
«    Kasım 2008    »