Blackinci » tema » Blackinci Seri 3 MyBB Teması ve Admin Paneli Teması

CSS Hayat İşte Genel Photoshop MyBB Temalar Özgür Yazım

«    Mart 2010    »
PtSaÇrPrCuCtPz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Üye Giriş Paneli Tas... CSS3 Kutu Elementler... NovaBoard Tanıtım Te...

2. Versiyon Temasını Nasıl Buldunuz?
Mükemmel
Çok İyi
İyi
Eh İşte
Beğenmedim

admin paneli, ajax, css, dle, form, forum, giris paneli, gölge, gölgeli yazı, highslide, iphone, md, mybb, mybbdestek, novaboard, seri2, tasarim, tema, vbulletin, özellik

Mart 2010 (1)
Şubat 2010 (2)
Ocak 2010 (1)
Ekim 2009 (1)
Eylül 2009 (2)
Ağustos 2009 (1)
Makale Detayları
2 Ağustos 2009
Yazdır
5068 Kez Okunmuş
87 Yorum Yapılmış
 (Oy Sayısı: 15)

Etiketler
tema, mybb, admin paneli

Benzer Konular

Blackinci Seri 3 MyBB Teması ve Admin Paneli Teması

Blackinci Seri 3 MyBB Teması ve Admin Paneli Teması

Merhaba arkadaşlar diğer temanın üzerinden pek fazla zaman geçmedi serinin 3. teması bazı yerlerde 2. seri temanın pek sevilmediğini okudum nedeni ise fazla özellik olmamasıydı aslında o tema hafifletilmiş sürümdü yani özelliklerinden arındırılmış bir temaydı peki neden öyle oldu aslında bu sorunun cevabını biraz düşününce bulabilirsiniz bazı insanlar temanın linkini siler bazıları bir kaç grafik değiştirip ben yaptım der bazıları linki değiştirip direk ben yapım der kısacası yapışan emekler boşuna gidiyor bu yüzden tema hafifletilmiş sürümdü...

Biz geçelim yeni temaya yeni tema admin paneli temasıyla takım olarak yaptım tabi dileyen ayrı ayrı da kullanabilir bu temada yeni öncekilerede olmayan özel mesaj uyarısı sekmeli tab menü olarak kullanıcı paneli kullandım bunlar göze çarpanlar diğerlenide test ederek görebilirsiniz...

Forum temasını yüklerken alttaki görsel anlatımdan yardım alabilirsiniz.
Görsel Anlatım
Dosyanın içinde iki adet XML dosyası mevcuttur bunlar UTF-8 ve LATİN-5 olarak siz hangisini yükleyeceğinizi bilemiyorsanız MyBB Destek forumlarından yardım alabilirsiniz yada kısaca en kolay sayfanızın kaynağından öğrenebilirsiniz.

Admin Paneli Temasını nasıl Yüklerim
Öncelikle FTP Adresinize bağlanın ve alttaki adımları takip edin
Admin (klasörün adını değiştirmiş olabilirsiniz) => styles => styles klasörünün içine tema klasörünü gönderin FTP deki işimiz bitti sıra admin paneliden temayı aktif hale getirmek kaldı.

Temayı aktif hale getirmek
admin panelinize giriş yaptıktan sonra Yapılandırma / Ayarlar => Kontrol Paneli Tercihleri (Global)
Buradan temayı seçerek aktif hale getirebilirsiniz.

Not: Tarayıcı Farklılıklarındaki hatalar bildirilerden sonra düzeltilecektir.

Tema Demo

Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3
Ön İzleme 4
Admin Paneli Ön İzleme 1
Admin Paneli Ön İzleme 2

Güle Güle Kullanın
blackinci-3.rar [440.43 Kb] (İndirme: 870)

İE 7 ve İE 6 daha eski versiyonlar için hack
ie6.css dosyasını blackinci-3 klasörünün içine atın ve şablonlardan
headerinclude kalıbını açın
{$stylesheets} kodunu bulun ve alttaki kodu {$stylesheets} kodunun altına ekleyin

member_register şablonunu dosyanın içindeki member_register.html dosyasının içindeki kodlarla komple değiştirin ,bu hack ie7 ie6 ve daha eski sürümler için üye kayıt isim doğrulama kısmı için geçerlidir
blackinci-3-ie6-hack.rar [2.54 Kb] (İndirme: 173)
<!--[if lt IE 8]>
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="{$mybb->settings['bburl']}/blackinci-3/ie6.css" />
<![endif]-->

İE6 ve İE7 Son Güncelleme tarihi : 05/09/2009
6 Mart 2010 21:29 87blackinci demiş ki:
agolhon,
Okadar hack yaptım hala çalışmıyor mu?

5 Mart 2010 11:55 86agolhon demiş ki:
eski tarayıcılarda çalışsa en iyi tema :D

2 Mart 2010 18:05 85ömer girikli demiş ki:
Blackİnci siten çok çok çok süper olmuş dle yi baştan yaratmışsın helal olsun

21 Kasım 2009 20:08 84blackinci demiş ki:
Onur,
ajaxda bir javascript dili değilmi zatan ?
BlackTeam,
<!--[if lt IE 8]> 8 yazan yeri 9 ile değiştirip deneyin birde
duyuru kısmının başka yerden düzenleyemezsiniz

21 Kasım 2009 14:45 83Onur demiş ki:
Merak Ettiğim Bir Şey Var. Şu Hani Giriş, Şifremi Unuttum, Hoş Geldiniz Kısmında birine tıklayınca değişiyorya altı o hangi web dili. Jacascripti mi Ajax mı yada başka birşeymi

18 Kasım 2009 21:20 82BlackTeam demiş ki:
Tekrar teşekkür ederim sorunum çözüldü fakat bu ie8 hack olayını yapmıştım daha öce ancak şimdi işe yaramadı ben şuan windows7 kullanıyorum ve üstteki menüler alt alta sıralanıyor bunada yardım ederseniz sevinirim (bi ara xpde ie8 kullanırken sorun yoktu ama windows7 de olmuyo sanırım sadece uyumluluk modunda çalışıyor) ve son bir soru daha bu duyuru kısmındaki yazıları kodlar arasından başka bir yerde düzenlemesi varmı ?

7 Kasım 2009 22:36 81blackinci demiş ki:
Black_Team,
eğer portalı değiştirdiyseniz çalışmaz headerclancude şablonundaki .js kodunu portal şablonuna eklemeniz yeterli olacaktır

7 Kasım 2009 01:38 80Black_Team demiş ki:
Selam Usta Ya Bu Temadaki Tab Menü Portalda Çalışmıyor Bi Yardım Edermisin Şimdiden Teşekkürler.

29 Eylül 2009 23:43 79Evan demiş ki:
Sana Bir Haber Vereyim O Zaman. Ücretsiz Aktivasyon Veriyoruz (Hem Forum Hemde DLE 8.2 ve 8.0 İçin)

27 Eylül 2009 23:39 78blackinci demiş ki:
Evet dle nin forum modülünü biliyorum fakat beni rahatsız eden kısım hem dle nin hemde forumun yasal olmaması son zamanlarda bu çok rahatsız edici olmaya başladı büyük ihtimalle sistemi komplede değiştirebilirim bilmiyorum şimdilik beklemedeyim

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap

Son Yapılan 10 Yorum

Yukarı İletişim RSS Takip İstatistikler Site İçeriği

Copyright © 2007 - 2010 DLE Blackinci Edition Seri 2