Blackinci » tema » Blackinci vBulletin Teması Seri 1

CSS Hayat İşte Genel Photoshop MyBB Temalar Özgür Yazım

«    Mart 2010    »
PtSaÇrPrCuCtPz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Üye Giriş Paneli Tas... CSS3 Kutu Elementler... NovaBoard Tanıtım Te...

2. Versiyon Temasını Nasıl Buldunuz?
Mükemmel
Çok İyi
İyi
Eh İşte
Beğenmedim

admin paneli, ajax, css, dle, form, forum, giris paneli, gölge, gölgeli yazı, highslide, iphone, md, mybb, mybbdestek, novaboard, seri2, tasarim, tema, vbulletin, özellik

Mart 2010 (1)
Şubat 2010 (2)
Ocak 2010 (1)
Ekim 2009 (1)
Eylül 2009 (2)
Ağustos 2009 (1)

Blackinci vBulletin Teması Seri 1

Tema Serisine devam ederken alanı ağır adımlarla olsada genişletiyorum vbulletin için genel olarak yaptığım ilk tema üzerinde çok aşırı bir oynama yapmadım çok fazla değişiklik olsun istemedim ilk tema için vbulletin gerçekten çok güçlü bir sistem bunu üzerinde bir tema yapınca daha iyi anlıyorsunuz okadar çok detayı varki hangi tarafa bakıcağnızı şaşırıyorsunuz örnek vermek gerekirse misafire gözükmesini istemediğiniz bir şeyi sadece bir satırlık if döngüsüyle yapabiliyorsunuz veya tam tersi olarak üyeye gözükmesini istemediğiniz bir şeyi aynı şekilde yapabiliryorsunuz aslında vbulletine her nekadar yabancı olsamda ilk aşamada ısındım bu scripte birde aşina olan insanları düşünürseniz istediğiniz bir çok şeyi yapabilmeniz mümkün yani bu her script için geçerli fakat vBulletinde bunun için çok çaba sarf etmiyorsunuz neyse biz temamıza geçelim içeri buyrun

Temayı ana dizine yüklüyoruz images klasörüne değil boş bir logo resmi ve psd dosyası mevcut üstteki admin ve mod butonları sadece yetkili kişilere gözükür ve alttaki yetkili linklerini silmedim oraya alışık insanlar olabilir bildirimler kısmını navbardan çıkartıp hep gözükür halde bıraktım bir bildirim olduğunu zaman oradan görülebilir forum genişliğini ek css kısmından yapabilirsiniz diğer alandan değil resimde gösterdim

bunun dışında editör css dosyasında değişiklik için haricen dosyanın içindeki css yi değiştirmeniz gerekiyor
ie6 için css düzeltmeleri yaptım eksik olursa bildirin
güle güle kullanın umarım beğenirsiniz

Ön İzlemeler
Ön İzleme - 1
Ön İzleme - 2
Ön İzleme - 3

blackinci-vb-s1.rar [697.76 Kb] (İndirme: 682)

Butonlar PSD Dosyası
butonlar-psd-vb-s1.rar [80.98 Kb] (İndirme: 177)
11 Şubat 2010 19:15 56blackinci demiş ki:
Olur tabiki neden olmasın

11 Şubat 2010 09:52 55CraCkEr-16 demiş ki:
Blackinci hocam acaba yapacağım temada senin butonlarını editleyip koyabilirmiyim ? request
Ayrıca vB olsa kesin bu temayı kullanırdım çok güzel olmuş

7 Şubat 2010 11:28 54blackinci demiş ki:
Oğuzhan SALTAN,
Bu çok normal çünki mybb teması değil vbulletin temasıŞükrü,
Şükrü,
50. mesajımı da yazdığım gibi ben çevirmenlik yapmıyorum !

7 Şubat 2010 11:11 53Oğuzhan SALTAN demiş ki:
ben yükleyemedim bir türlü
MyBB yüklemek için belirttiğiniz dosyada tema bulunamadı. Lütfen dosyanın doğrulunu kontrol edin.
diyor yardım edin

5 Şubat 2010 18:35 52Şükrü demiş ki:
Kardeş Biraz Geç Cevab Yazdım Kusura bakma Elimde Bi VB Theme Onu Acilen SMF Veya MYbb Yapmam Lazım Yardım Edersen Sevinirim Ücret İstersen Veririm cvb Bekliyorum msn var zaten

5 Şubat 2010 13:11 51Melih Çınar demiş ki:
Merhaba sağlam ve kaliteli bir tema olmuş. Eline sağlık Blackinci. request

2 Şubat 2010 20:44 50blackinci demiş ki:
bilmiyorum ben o tür çevirme, çarpma, çıkarma, bölme, işlemlerinden anlamıyorum

1 Şubat 2010 17:27 49Şükrü demiş ki:
Kardeşim Eline Saglık Yanlız Sana Bişey Soracam Bende Bi Tane VB Tema Var Onu Mybb Yapma İmkanımız Varmı Bi Yardımcı Olurmusun.

Eline Saglık MSN Den Cvb Bekliyorum mavericqq@hotmail.com

12 Ocak 2010 18:56 48blackinci demiş ki:
Teşekkür ederim şimdilik değiştirme gibi bir fırsatım yok malesef ama daha sonraki temalarda bnu dikkate alırım eğer illaki haricen bunu yazdırmak istiyorsanız bunu kontrol paneline ekliyebilirsiniz bildiri metnini

12 Ocak 2010 06:19 47FeeLTheFeaR demiş ki:
Merbahalar Blackinci.Öncelikle tema çok hoş olmuş emeğinize sağlık fakat bildirimler kısmında bikaç değişiklik yapabilirmisin diye soracaktım.Yeni bildirim gelirken üyeler bunu fark etmiyor acaba normaldeki gibi bildirim geldiğinde resim değişse veya bildirim geldiğini belirtecek başka bişe yapılsa daha iyi olmaz mı

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap

Son Yapılan 10 Yorum

Yukarı İletişim RSS Takip İstatistikler Site İçeriği

Copyright © 2007 - 2010 DLE Blackinci Edition Seri 2