| Üye Paneli | ||
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
||
![]() Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım. Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden... arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın temadan ekran görüntüleri Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 MyBB 1.6.X 1.6 GÜNCELLEMESİ YAPANLAR İÇİN DÜZELTME GEÇERLİDİR YENİ İNDİRENLERİN BU DÜZELTMEYİ UYGULAMASINA GEREK YOKTUR temanızın global.css dosyasını açın ve alttaki kodları sayfanın en altına ekleyin .pagination_breadcrumb_link {display: none;} .hiddenrow {display: none;} 1.6 da eklenen rep butonunu 1.6 dosyasından tedarik edebilirsiniz MyBB 1.4.X Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir 1.6 versiyonu için geçerli değildir sadece 1.4 versiyonu kullanabilir http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35) MyBB 1.2.X Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin Bu Makale blackinci Tarafından 11 Eylül 2010 Tarahinde Düzenlenmiş |
||
12 Eylül 2008 05:06 79Mahmut KARAGÖZ demiş ki: Kardeş tekrardan SelamunAleyküm bugün öyle gezdim bir kaç forumu teman herkesin elinde dolaşıyor herkese çoık iyi geldi bu. Tekrardan eline emeğine sağlık. Bir web sayfasından söz ediyordun? Banner verecektin. Bittiyse link atarsan ekleyeyim web sayfama borçlu kalmayalım sana. Selametle. |
||||
8 Eylül 2008 22:38 78NoktaBilisim demiş ki: Sağlık Olsun Abi :) |
||||
8 Eylül 2008 21:54 77blackinci demiş ki: her işi hafta sonuna atıyorum yığılıp yığlıp öyle kalıyor yani evdeki hesap çarşıya uymuyor pc başına yeni oturdum |
||||
7 Eylül 2008 01:47 76NoktaBilisim demiş ki: teşekkür ederim davut abi. birde hafta sonu 1.2.x serisini sey edecektiniz hatırlatayım dedim |
||||
6 Eylül 2008 23:36 75blackinci demiş ki: NoktaBilisim, admin panelinden temalara girin kullandığınız tema isminin üstüne tıklayın altta Tablo Aralığı var orada 4 yazar onu 3 yapın küçülmüş olur |
||||
6 Eylül 2008 23:21 74NoktaBilisim demiş ki: çağkan, Başlık resimlerini nasıl küçülttünüz acaba bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz. mavi sarmal cizgilerden bahsediyorum. benim sitemde biraz büyük gözüküyor |
||||
6 Eylül 2008 20:30 73blackinci demiş ki: çağkan, Teşekkür ederim bu arada on, off ikonları çok güzel uymuş temaya Oguzcan, Güzel olmuş H@RuN, İndirdiğiniz dosyadaki 2. resime baktın resim klasörünü |
||||
6 Eylül 2008 09:05 72H@RuN demiş ki: arkadaşlar benim sitemde logo görünmüyor yardım takvim üye listesi rss vs. bunlarda görünmüyor kısacası en baştan arama butonuna kadar olan bölüm yok site: serinturk.com |
||||
5 Eylül 2008 21:45 71çağkan demiş ki: <!-- UYARi Lutfen tema yapimcisinin linkini yada ismini degistirmeyin eger buradakilink sizi rahatsiz ediyorsa dost siteler bolumune link ekleyebilir yada mini bir banner ekleyebilirsinizmini banner linkine buradan ulasabilirsinizhttp://www.blackinci.com/images/minibanner.pngunutmayinki bu link tema yapimcisina edilmis bir tesekkur gibidiremege saygili bir insan kucuk bir tesekkuru cok gormez.... --> DAHA BUNU OKUMAYI BİLMEYENLER VAR blackinci SEN HEDİYE ETMİŞSİN AMA BİRKAÇ SİTEDE SİLİNMİŞ SONUNA KADAR copyright hakkının arkasındayım TEŞEKKÜRLER ner10.net |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |