| Üye Paneli | ||
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
||
![]() Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım. Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden... arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın temadan ekran görüntüleri Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 MyBB 1.6.X 1.6 GÜNCELLEMESİ YAPANLAR İÇİN DÜZELTME GEÇERLİDİR YENİ İNDİRENLERİN BU DÜZELTMEYİ UYGULAMASINA GEREK YOKTUR temanızın global.css dosyasını açın ve alttaki kodları sayfanın en altına ekleyin .pagination_breadcrumb_link {display: none;} .hiddenrow {display: none;} 1.6 da eklenen rep butonunu 1.6 dosyasından tedarik edebilirsiniz MyBB 1.4.X Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir 1.6 versiyonu için geçerli değildir sadece 1.4 versiyonu kullanabilir http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35) MyBB 1.2.X Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin Bu Makale blackinci Tarafından 11 Eylül 2010 Tarahinde Düzenlenmiş |
||
31 Ağustos 2008 17:52 39blackinci demiş ki: bildiri için teşekkür ederim sorunu hemen düzeltiyorum |
||||
31 Ağustos 2008 17:50 38NoktaBilisim demiş ki: blackinci, Tabi ki; Ekran Görüntürü İE : http://img183.imageshack.us/img183/3074/explorerct3.png Ekran Görüntüsü FW : http://img134.imageshack.us/img134/840/mozillasb2.png Aradaki Sorun : Takvim - Yardım - RSS - Arama - Üye Listesi Linklerinin Başındaki Başlık İconları yazılar ile karışıyor ve hoş bir görüntü oluşturmuyor. Temayı Kullanan Başka Bir Arkadaş Var ise URL verebilir mi acaba inceleme amaçlı |
||||
31 Ağustos 2008 17:35 37blackinci demiş ki: bir ekran görüntüsü görebilirmiyim nasıl bir sıkıntı var anlamadım |
||||
31 Ağustos 2008 17:31 36NoktaBilisim demiş ki: Temayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorduk ve paylasıma sunuldu. Allah Razı Olsun. fakat bir kaç ksik fark ettim ie7 ve üstünde girdiğimde headerde bulunan yardım takvim rss vb erişim linkleri var. bu erişim linkleri ile yanlarındaki iconlar birbirine karısıyor.. Test Site : http://forum.nettekiadres.com |
||||
31 Ağustos 2008 17:21 35blackinci demiş ki: OğuZ, ben yaptım diye dağıtmıyacaksınız tabiki mümkün teşekkür ederim arkadaşlar |
||||
31 Ağustos 2008 16:27 34Mahmut KARAGÖZ demiş ki: Dayanisma ve fedakarlık her zaman insan hayatında büyük rol oynar. Böyle birşeyi yaparak ne kadar fedakar olduğunuzu gösterdiniz. E-posta adresim ekli. İletisime gecebilirsiniz her zaman tekrardan teşekkürler |
||||
31 Ağustos 2008 13:00 33OğuZ demiş ki: Blackinci Eline Emeğine Sağlık ! Muhteşem Bir Tema olmuş , Ayrıca Birşey Sormak İstiyorum , Temanda bir kaç değişikLik yapıp kuLlanmam mümkün mü? |
||||
31 Ağustos 2008 12:14 32NoktaBilisim demiş ki: Bende ekleyebilirim siteme banner sorun değil. |
||||
31 Ağustos 2008 11:53 31blackinci demiş ki: NoktaBilisim, teşekkür ederim Mahmut KARAGÖZ, bu tasarım için değilde yeni hazırladığım tasarım için bannerlerimi hazırlarım onu eklersiniz sizede teşekkür ederim |
||||
31 Ağustos 2008 10:43 30Mahmut KARAGÖZ demiş ki: S.a Allah razı olsun. Bana 368X60 banner verirsen web sayfama koyarim. Tekrardan sağol. |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |