|
|
||
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
||
![]() Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım. Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden... arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın temadan ekran görüntüleri Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 MyBB 1.4.X Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35) MyBB 1.2.X Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin |
||
20 Nisan 2009 22:20 161blackinci demiş ki: |
||||
17 Nisan 2009 21:43 160Kullanici demiş ki: beyler temayi nasil genisletiyoruz???? böyle çok bosluk olmus Tam ekran degilde aralarinda biraz bosluk olacak sekilde Boyutu yazarmisiniz ve nnasil yapacagimi? |
||||
16 Nisan 2009 14:18 159kullanici demiş ki: Yessss dostum süpersin x 'i sildim oldu :D ellerine saglik basarilarinin devamini bekleriz... |
||||
15 Nisan 2009 23:07 158blackinci demiş ki: background: #4096ee url(inci-1/bg.png) top left repeat-x; yukardaki kodda değiştirmeniz gereken yer repeat-x olan kısımı repeat şeklinde değiştirmeniz yeterli olur tabi FTP den bg resmini değiştirmeniz gerekir bukadar |
||||
15 Nisan 2009 20:55 157kullanici demiş ki: SLm blackinci arkaplani degistirmek istiyorum ama bir türlü yapamadim :( http://img177.imageshack.us/img177/9267/sanstitre.gif resim burda 1. olan benim kullanmak istedigim arkaplan 2. bura degismiyor :( /*Genel Genislikle orantili degismesi gerekir/ /*\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/*/ /*/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\*/ body { background: #4096ee url(inci-1/bg.png) top left repeat-x; color: #333333; text-align: center; line-height: 1.4; url(images/bg.gif) heralde background: #4096ee url(inci-1/bg.png) top left repeat-x; ve color: #333333; bunlarla oynamak lazim. background: #4096ee url(inci-1/bg.png) top left repeat-x; bunu biraz düzenlemeye çalisdim ama forum kaydi yazilandan fazla bir sey anlamadigim için bi incelersen sevinirim. |
||||
10 Nisan 2009 23:30 156blackinci demiş ki: o konu hakkında yardımcı olamam malesef yani bu konu hakkında kafa yorucak vaktim bile yok |
||||
9 Nisan 2009 16:48 155TürkçePSP demiş ki: Size link verdim sanırım tam olarak görünmedi yada sonunda htm gibi bir uzantı olmadığı için sorun olmuş olabilir. ben linki yeniden gönderiyorum. eğer linkten tekrar görüntüleyememe gibi bir durum oluşursa lütfen msn veya e-posta yoluyla bana ulaşın. Link : http://forum.mybbdestek.com/Konu-portala-konu-geçiş-butonları-ekleme-n asıl-yapılır--28421 Pardon Link olarak veriyorum Tıkla |
||||
8 Nisan 2009 20:15 154blackinci demiş ki: Size yardımcı olmak isterim yanlız ilgili konuyu link olarak verirseniz iyi olur konuya ulaşamadım |
||||
7 Nisan 2009 00:33 153TürkçePSP demiş ki: Merhaba; Kendi kişisel sitem için, tasarlamış olduğunuz: blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 temasını kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. Bu harika tema için ayrıca teşekkür ederim. Fakat haftalardır üzerinde durduğumuz bi konu var ve bir türlü çözim bulamadık. Konu kısaca şu. Portal sayfasında belli bir duyurudan sonra eski duyuruları görüntülemek için gerekli geçiş linki yok. Yapılandırma ayarlarımız 10 duyuru gösterecek şekilde ayarlanmıştır. Daha fazla bilgi almak istiyorsan şu konuyu görüntüleyebilirsin. http://forum.mybbdestek.com/Konu-portala-konu-geçiş-butonları-ekleme-n asıl-yapılır--28421 Bu konu hakkında bizlere yardımcı olursan çok seviniriz. E-Posta Adresim yazılıdır. Ulaşım sağlayabilirsiniz. |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2010 DLE Blackinci Edition Seri 2 |