| Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Mahmut Karagoz | 26 Ağustos 2008 05:15 Alıntı Yap #16 | |
:) Büyük bir hediye olur benim için vallaha. Teşekkürler nasıl paslasiriz heyecanlandim simdi. |
||
| Ozzy | 26 Ağustos 2008 13:27 Alıntı Yap #17 | |
Ah keşke ücretsiz olsa bu tema süper tema davut abi kendi sitemde kullanmak isterdim ama para yok :D |
||
| Corvus | 26 Ağustos 2008 16:13 Alıntı Yap #18 | |
blackinci'nin dediği gibi artık satılan temalar neden bu kadar ucuz herkes tema yapıyor nasıl yapıyorr? alıntı sagdan soldan buton alıntı vs. herşeyi göz önünde bulundurun arkadaşlar. çok hoş olmuş üstad. hayırlı satışlar. |
||
| Oguzcan | 27 Ağustos 2008 12:19 Alıntı Yap #19 | |
ah keşke ücretsiz olsaydı bu tema :( forumu kapatana kadar bu temayı kullanırdım ama para yok :S |
||
| blackinci | 27 Ağustos 2008 12:29 Alıntı Yap #20 | |
arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç oldu ama zaman sıkıntısı vakitim olmuyor Mahmut Karagoz, ozaman bunu hafta sonu ücretsiz olarak dağtıma açararım hem sizin sayenizde beğenen yada beğenmeyen bir çok mybb kullanıcı bu temadan faydalanmış olur böylece... |
||
| ByResul | 27 Ağustos 2008 19:57 Alıntı Yap #21 | |
İşte görüyorsunuz değilmi abilik kardeşlik budur abimiz uğraşmış o kadar tema ile sizi kıramayıp temayı dağıtıyor davut abi ye de bu yakışırdı.Evt Çalıntı grafiklerle kodlamalarla kendilerini temacı sanıyorlar yha |
||
| Erhan Çelik | 28 Ağustos 2008 11:45 Alıntı Yap #22 | |
Harika bir tema ve bu temayı yapan ellerin dert görmesin :) |
||
| Ömer ERGİN | 28 Ağustos 2008 20:11 Alıntı Yap #23 | |
Bunun siyah versiyonunu yapıp bana satar mısın davut abi? Fiyat olarak ne istersen verebilirim. Tek siyah versiyonu olsun |
||
| blackinci | 28 Ağustos 2008 21:22 Alıntı Yap #24 | |
arkadaşlar ücretsiz olarak dedim bikere satış yok yani hafta içi pc başında olamadığım için ilgilenemiyorum hafta sonu yetiştirebilirsem bir indirme linki bulabilirsiniz Ömer ERGİN, renkleri kolay onlarıda zaman buldukca yaparım |
||
| ByResul | 29 Ağustos 2008 08:53 Alıntı Yap #25 | |
Ömer ERGİN, Mavisini dağıtınca senin için siyah rengini yapıyım Ömer |
||
| NoktaBilisim | 29 Ağustos 2008 10:58 Alıntı Yap #26 | |
Paylaşıma Sunacagın İçin hem üzgün hem mutluyum :) paylasımda 1,2 mi olacak 1,4 mü olacak acaba Yakın Zamanda DLE sistemine gececeğim suanda üzerinde calıstıgım bir tema var. basit ve sade bir tema. türkçe karakter sorunu olmayan bir dle sürümü buldugumda sistemimi oraya tasıyacagım. MyBB thmesini de arsivime koyarım forumumda kullanırım |
||
| NoktaBilisim | 30 Ağustos 2008 21:28 Alıntı Yap #27 | |
Davut Bey peki ne zaman paylasıma sunarsın sabırsızlıkla bekliyorum. yada sadece üyelerine mi vereceksin paylasım hakkını |
||
| blackinci | 30 Ağustos 2008 22:16 Alıntı Yap #28 | |
bu gece link eklerim konu ve resimler değişecek yarın bir indirme linki bulabilirsiniz. paylaşma hakkı derken tam anlayamadım ben forumlar gibi dosya indirmek için üye olmalısınız diye bir şart koşmuyorum yani herkes indirebilecek temayı |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 09:06 Alıntı Yap #29 | |
o manada söylemedim :) sadece buradaki üyelerine mi dagıtacaksın diye söylemiştim. paylasım için teşekkür ederim. Emeğine Sağlık |
||
| Mahmut KARAGÖZ | 31 Ağustos 2008 10:43 Alıntı Yap #30 | |
S.a Allah razı olsun. Bana 368X60 banner verirsen web sayfama koyarim. Tekrardan sağol. |
||
Rss İstatistikler İletişim Üste Git
Copyright © 2008 DLE Blackinci Edition
|