Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
 (Oy Verenler: 59)
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
4498 Kere Okunmuş EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu tema blackinci 10 Ağustos 2008 Haberi Yazdır
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım.
Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden...

arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen
xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım
tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın

temadan ekran görüntüleri
Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3

MyBB 1.4.X
Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir
http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml

XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35)
blackinci-1.rar [633.3 Kb] (İndirme: 602)

MyBB 1.2.X
md-v3-1.2.x.rar [307.67 Kb] (İndirme: 221)
Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin

Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış
Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış

NoktaBilisim,
teşekkür ederim

Mahmut KARAGÖZ,
bu tasarım için değilde yeni hazırladığım tasarım için bannerlerimi hazırlarım onu eklersiniz sizede teşekkür ederim

Bende ekleyebilirim siteme banner sorun değil.

Blackinci Eline Emeğine Sağlık ! Muhteşem Bir Tema olmuş , Ayrıca Birşey Sormak İstiyorum , Temanda bir kaç değişikLik yapıp kuLlanmam mümkün mü?

Dayanisma ve fedakarlık her zaman insan hayatında büyük rol oynar. Böyle birşeyi yaparak ne kadar fedakar olduğunuzu gösterdiniz. E-posta adresim ekli. İletisime gecebilirsiniz her zaman tekrardan teşekkürler

OğuZ,
ben yaptım diye dağıtmıyacaksınız tabiki mümkün

teşekkür ederim arkadaşlar

Temayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorduk ve paylasıma sunuldu. Allah Razı Olsun. fakat bir kaç ksik fark ettim

ie7 ve üstünde girdiğimde headerde bulunan yardım takvim rss vb erişim linkleri var. bu erişim linkleri ile yanlarındaki iconlar birbirine karısıyor..

Test Site : http://forum.nettekiadres.com

bir ekran görüntüsü görebilirmiyim nasıl bir sıkıntı var anlamadım

blackinci,

Tabi ki;

Ekran Görüntürü İE : http://img183.imageshack.us/img183/3074/explorerct3.png
Ekran Görüntüsü FW : http://img134.imageshack.us/img134/840/mozillasb2.png

Aradaki Sorun : Takvim - Yardım - RSS - Arama - Üye Listesi Linklerinin Başındaki Başlık İconları yazılar ile karışıyor ve hoş bir görüntü oluşturmuyor. Temayı Kullanan Başka Bir Arkadaş Var ise URL verebilir mi acaba inceleme amaçlı

bildiri için teşekkür ederim sorunu hemen düzeltiyorum

Sanırım Bir Tek ben bu şekilde bir sorun oldım recourse
Mozillada Çok Güzel Bir Görüntü Kalitesi Elde Ediyorum Fakat İE de hiç o kadar da mutlu olacak kadar bir görüntü kalitesi alamıyorum angry

Bu genel bir sorun aslında bildiğim fakat düzeltmeyi unuttuğum bir sorundu XML güncellenmiştir XML yi tekrar yükleyerek sorunu düzeltebilirsiniz tekrar klasör yüklemenize gerek yok

Teşekkür Ederim Davut Bey;
Bu Arada Forum Sitelerinde Anında Yayılmaya Başlamış Temanız belay

.menu ul li a span {padding-left: 20px;}

Bu Şekilde bir hata aldım. headerin en üst kısmında

acele işe şeytan karışırmış diye boşuna dememişler eklemeyi unuttuğum kod parçaçıkları yüzünden aldınız o hatayı şimdi XML yi güncelleyin o sorunda menüde ki sorunda düzelmiş olacak XML yi tekrar güncellemeniz gerekiyor

:) Canın sağolsun davut. ne olacak yani tekrar güncelleriz no problem

Evet Şimdi Bir Sorun Yok Gibi Görünüyor. Eline Sağlık. Tekrar Allah Razı Olsun Canı Gönülden. Bu Arada Hayırlı Ramazanlar

teşekkür ederim sağolun ilk teravi namazımızıda kıldık size ve bütün müslüman kardeşlerimin ramazanı mübarek olsun

Yorum Ekle
Yorum Ekle

Zorunlu
Zorunlu Değil

Kontrol Paneli
Kullanıcı Adınız
Şifreniz
Şifremi UnuttumKayıt Ol!
Kategoriler
Takvim
«    Ocak 2009    »
PtSaÇrPrCuCtPz