| Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 11:53 Alıntı Yap #31 | |
NoktaBilisim, teşekkür ederim Mahmut KARAGÖZ, bu tasarım için değilde yeni hazırladığım tasarım için bannerlerimi hazırlarım onu eklersiniz sizede teşekkür ederim |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 12:14 Alıntı Yap #32 | |
Bende ekleyebilirim siteme banner sorun değil. |
||
| OğuZ | 31 Ağustos 2008 13:00 Alıntı Yap #33 | |
Blackinci Eline Emeğine Sağlık ! Muhteşem Bir Tema olmuş , Ayrıca Birşey Sormak İstiyorum , Temanda bir kaç değişikLik yapıp kuLlanmam mümkün mü? |
||
| Mahmut KARAGÖZ | 31 Ağustos 2008 16:27 Alıntı Yap #34 | |
Dayanisma ve fedakarlık her zaman insan hayatında büyük rol oynar. Böyle birşeyi yaparak ne kadar fedakar olduğunuzu gösterdiniz. E-posta adresim ekli. İletisime gecebilirsiniz her zaman tekrardan teşekkürler |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 17:21 Alıntı Yap #35 | |
OğuZ, ben yaptım diye dağıtmıyacaksınız tabiki mümkün teşekkür ederim arkadaşlar |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 17:31 Alıntı Yap #36 | |
Temayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorduk ve paylasıma sunuldu. Allah Razı Olsun. fakat bir kaç ksik fark ettim ie7 ve üstünde girdiğimde headerde bulunan yardım takvim rss vb erişim linkleri var. bu erişim linkleri ile yanlarındaki iconlar birbirine karısıyor.. Test Site : http://forum.nettekiadres.com |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 17:35 Alıntı Yap #37 | |
bir ekran görüntüsü görebilirmiyim nasıl bir sıkıntı var anlamadım |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 17:50 Alıntı Yap #38 | |
blackinci, Tabi ki; Ekran Görüntürü İE : http://img183.imageshack.us/img183/3074/explorerct3.png Ekran Görüntüsü FW : http://img134.imageshack.us/img134/840/mozillasb2.png Aradaki Sorun : Takvim - Yardım - RSS - Arama - Üye Listesi Linklerinin Başındaki Başlık İconları yazılar ile karışıyor ve hoş bir görüntü oluşturmuyor. Temayı Kullanan Başka Bir Arkadaş Var ise URL verebilir mi acaba inceleme amaçlı |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 17:52 Alıntı Yap #39 | |
bildiri için teşekkür ederim sorunu hemen düzeltiyorum |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 18:00 Alıntı Yap #40 | |
Sanırım Bir Tek ben bu şekilde bir sorun oldım Mozillada Çok Güzel Bir Görüntü Kalitesi Elde Ediyorum Fakat İE de hiç o kadar da mutlu olacak kadar bir görüntü kalitesi alamıyorum |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 18:12 Alıntı Yap #41 | |
Bu genel bir sorun aslında bildiğim fakat düzeltmeyi unuttuğum bir sorundu XML güncellenmiştir XML yi tekrar yükleyerek sorunu düzeltebilirsiniz tekrar klasör yüklemenize gerek yok |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 18:14 Alıntı Yap #42 | |
Teşekkür Ederim Davut Bey; Bu Arada Forum Sitelerinde Anında Yayılmaya Başlamış Temanız .menu ul li a span {padding-left: 20px;} Bu Şekilde bir hata aldım. headerin en üst kısmında |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 18:38 Alıntı Yap #43 | |
acele işe şeytan karışırmış diye boşuna dememişler eklemeyi unuttuğum kod parçaçıkları yüzünden aldınız o hatayı şimdi XML yi güncelleyin o sorunda menüde ki sorunda düzelmiş olacak XML yi tekrar güncellemeniz gerekiyor |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 18:58 Alıntı Yap #44 | |
:) Canın sağolsun davut. ne olacak yani tekrar güncelleriz no problem Evet Şimdi Bir Sorun Yok Gibi Görünüyor. Eline Sağlık. Tekrar Allah Razı Olsun Canı Gönülden. Bu Arada Hayırlı Ramazanlar |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 20:24 Alıntı Yap #45 | |
teşekkür ederim sağolun ilk teravi namazımızıda kıldık size ve bütün müslüman kardeşlerimin ramazanı mübarek olsun |
||
Rss İstatistikler İletişim Üste Git
Copyright © 2008 DLE Blackinci Edition
|