| Üye Paneli | ||
Blackinci Seri 3 MyBB Teması ve Admin Paneli Teması |
||
![]() Merhaba arkadaşlar diğer temanın üzerinden pek fazla zaman geçmedi serinin 3. teması bazı yerlerde 2. seri temanın pek sevilmediğini okudum nedeni ise fazla özellik olmamasıydı aslında o tema hafifletilmiş sürümdü yani özelliklerinden arındırılmış bir temaydı peki neden öyle oldu aslında bu sorunun cevabını biraz düşününce bulabilirsiniz bazı insanlar temanın linkini siler bazıları bir kaç grafik değiştirip ben yaptım der bazıları linki değiştirip direk ben yapım der kısacası yapışan emekler boşuna gidiyor bu yüzden tema hafifletilmiş sürümdü... Biz geçelim yeni temaya yeni tema admin paneli temasıyla takım olarak yaptım tabi dileyen ayrı ayrı da kullanabilir bu temada yeni öncekilerede olmayan özel mesaj uyarısı sekmeli tab menü olarak kullanıcı paneli kullandım bunlar göze çarpanlar diğerlenide test ederek görebilirsiniz... Forum temasını yüklerken alttaki görsel anlatımdan yardım alabilirsiniz. Görsel Anlatım Dosyanın içinde iki adet XML dosyası mevcuttur bunlar UTF-8 ve LATİN-5 olarak siz hangisini yükleyeceğinizi bilemiyorsanız MyBB Destek forumlarından yardım alabilirsiniz yada kısaca en kolay sayfanızın kaynağından öğrenebilirsiniz. Admin Paneli Temasını nasıl Yüklerim Öncelikle FTP Adresinize bağlanın ve alttaki adımları takip edin Admin (klasörün adını değiştirmiş olabilirsiniz) => styles => styles klasörünün içine tema klasörünü gönderin FTP deki işimiz bitti sıra admin paneliden temayı aktif hale getirmek kaldı. Temayı aktif hale getirmek admin panelinize giriş yaptıktan sonra Yapılandırma / Ayarlar => Kontrol Paneli Tercihleri (Global) Buradan temayı seçerek aktif hale getirebilirsiniz. Not: Tarayıcı Farklılıklarındaki hatalar bildirilerden sonra düzeltilecektir. Tema Demo Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 Ön İzleme 4 Admin Paneli Ön İzleme 1 Admin Paneli Ön İzleme 2 Güle Güle Kullanın İE 7 ve İE 6 daha eski versiyonlar için hack ie6.css dosyasını blackinci-3 klasörünün içine atın ve şablonlardan headerinclude kalıbını açın {$stylesheets} kodunu bulun ve alttaki kodu {$stylesheets} kodunun altına ekleyin member_register şablonunu dosyanın içindeki member_register.html dosyasının içindeki kodlarla komple değiştirin ,bu hack ie7 ie6 ve daha eski sürümler için üye kayıt isim doğrulama kısmı için geçerlidir <!--[if lt IE 8]> <link type="text/css" rel="stylesheet" href="{$mybb->settings['bburl']}/blackinci-3/ie6.css" /> <![endif]--> İE6 ve İE7 Son Güncelleme tarihi : 05/09/2009 |
||
13 Ocak 2011 15:36 97escaperx demiş ki: Alt kısımdaki menülerdeki css kötü gözüküyor. Editlermisin? |
||||
16 Eylül 2010 12:28 96Oğuzhan demiş ki: Bende hali hazırda gelen Sharepoint tasarımıda aktif olmuyor.. Nedeni ne olabilir.. |
||||
22 Haziran 2010 08:26 95emre b demiş ki: emeğinize sağlık, gerçekten üzerinde bayağı uğraşılmışa benziyor. çok teşeküürler |
||||
4 Haziran 2010 17:05 94blackinci demiş ki: BattleNova, Üyenin nick ne tıkladığınızda çıkar iletişim bilgileri ve şikayet et gibi butonlar da dahil msn vb. butonlar profilde |
||||
2 Haziran 2010 20:04 93BattleNova demiş ki: Hocam kendi yazınızdaki ss'de bile dikkatli bakarsanız görürsünüz. http://lh6.ggpht.com/_b6PVobNY_Nc/SnXWclymAmI/AAAAAAAAAMk/wRLHkjIDOd8/s800/black inci-3-2.jpg Mesajların altında uyar , şikayet et , msn , web site butonları çıkmıyor sadece düzenle alıntı yap var. |
||||
11 May 2010 14:01 92Gökhan demiş ki: Gerçekten güzel tema ancak bi kaç güncelleme gelse iyi olur blackincinin 1-2 saatini ayırması mümkünmü acaba? |
||||
5 May 2010 19:43 91blackinci demiş ki: BattleNova, Hayır Gücelleme Olmayacak butonlarla ilgili bir sıkıntı olsa daha önceden haber verirlerdi ama yinede dil dosyası ismiyle aynı olduğundan emin olun alıntı butonu kendiniz gizliyebilirsiniz Buradan |
||||
5 May 2010 17:45 90BattleNova demiş ki: Hocam temada eksikler var. Örneğin posbitte mesajların altında şikayet et butonu , msn adresi , web sitesi gibi linklerin butonları çıkmıyor ve ilk mesajlarda alıntı butonu kaldırılmamış acaba yeni güncelleme sürümü yayınlanacak mı ? Emeği ellerine saglık... |
||||
16 Mart 2010 21:32 89blackinci demiş ki: Şükrü, başkasının yaptığı temayı editlemek bana yakışmaz bunu temanın yapımcısına rica etmeniz lazım |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |