| Üye Paneli | ||
Blackinci Seri 5 MyBB teması |
||
Merhaba mybb kullanıcıları uzun zamandır yazmıyorum ve tema yapmıyorum aslında mybb ye çok fazla tema yapmak istemiyorum bunun nedeni ni eski kullanıcılar biliyor yaptığımı temalar amatör temar değil hepsinin üzerinde çok fazla emek var haliyle istenmedik şeyler üzücü oluyor ve bunu yine mybb kullanıcıları yapıyor fazla uzatmadan temamıza geçelim içeri buyrun Bu temada da diğer temalar gibi kendine has özellikler var bunlardan kısaca bahsedeyim ilk olarak misafirlerinize özel bir alan var burada sadece misafirlerinize gözükecek şeyler yapabilirsiniz örnek olarak bir reklam alanı veya üye ol çağrısı gibi alttaki resimi inceleyin Aynı alan üyeler içinse bir bildirim alanı "Özel Mesajlar" "Mesaj Bildirimi" "Yetkili İkonu" ve "Admin İkonu" olarak bir bildirim alanı oluyor resimdeki gibi ![]() Tasarım olarak üst bölgede iki menü alanı var hem sağda hem solda ortada bulunan ikon ise bir sosyal medya merkezi sosyal sitelerdeki bağlantılarınız için düşünerek yaptım fakat isteğe göre düzenlenebilir "hızlı menü" gibi resmi inceleyin ![]() Alt kısımda ise üst kısmı tamamlayan bir ikon ekledim buraya istediğiniz kullanıcıların kolayca ulaşabileceği özel bir link ekleyebilirsiniz ben boş bıraktım resimdeki gibi ![]() MyBB 1.6 da gelen bir eklenti sanırım fakat ben ne akla hizmet ederek yapıldığını pek anlamadım çok gereksiz bulduğum ve sırf özellik ekledik diye yapılmış olan bir eklenti diyerek düşündüğüm alttaki resimdeki zımbırtıyı kaldırdım eğer siz bunun gerekli olduğunu düşünüyor ve kullanmak istiyorsanız alttaki yöntemi uygulayarak kullanabilirsiniz Admin KP > Temalar > Blackinci 5 > global.css > GİR ve alttaki kodu bul .pagination_breadcrumb_link { vertical-align: middle; cursor: pointer; display: none; } Eğer kullanacam ben onu diyorsanız display:none; kısmını silmeniz yeterli olur Bir diğer yeni özellik mesajlara video ekleyebilmek bu tabiki yapılabiliyordu ama direk olarak bu şekilde geldiği için birazcık orayada rutuş yaptım Artık size kullanması kalıyor güle güle kullanın birdahaki sefere görüşmek üzere hoşca kalın Not: xml UTF-8 Dilinde kodlanmıştır Latin-5 Kodlaması yapılmayacaktır Ön zleme için temala sayfasını ziyaret ediniz Temanızı Nasıl Yüklerim ? Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 DEMO BUTTON LANGUAGES ![]() English button Bu Makale blackinci Tarafından 3 Ekim 2010 Tarahinde Düzenlenmiş |
||
25 Aralık 2010 17:28 38blackinci demiş ki: ilyas, Şablonlardan "Header" şablonu nu açın orada alttaki kodu bulacaksınız <li class="popup-liste"><a href="#" class="s-delicious">Delicious</a></li> bunun gibi bir çok örenk link ekledim bunları dilediğiniz gibi değiştirip silebilirsiniz Fathbuild, MD-V4 teması paylaşılmadı üzgünüm |
||||
21 Aralık 2010 12:18 37ilyas demiş ki: merhaba arkadaşım kusura bakma da bahsettiğiniz bu sosyal paylaşım özelliği varya onu nasıl kullanabiliriz. Siz yol gösteriyorsunuz da onları biraz yapmada acemiyim.Kapasite meselesi...Sizden ricam varsa bir menü şu menüden hallet diyin yoksa eğer kodlarla falan uğraşacaksak kodlarını nereye koyacağımızı resimli olarak anlatırsanız memnun kalırım.Sağlıcakla |
||||
14 Aralık 2010 04:07 36Fathbuild demiş ki: Davut hocam mybb destek ıcın yapılan nesil seri 4 temasını paylasır mısınız tasarımlar bolumunden gordum harıka bır tema sizden beklıyorum.. |
||||
6 Kasım 2010 09:36 35Onur demiş ki: Merhaba temalarınız 10 numara yeni temanızı merakla ve istekle bekliyorum İyi Günler |
||||
30 Ekim 2010 18:23 34blackinci demiş ki: Kenan, Aleyküm Selam her iki sorunuzun cavbıda header şablonundan yapabilirsiniz |
||||
29 Ekim 2010 08:59 33Kenan demiş ki: Selamün Aleyküm, Tema çok hoş. Emek için Allah razı olsun. yanlız iki sorum var. yukarıdaki menüü hızlı menüye çevirmek istiyorum fakat nereden yapacağımı bilmiyorum. birde en üstteki Reklam.png nin yerine bir gif dosyası veya herkese görünen adsense reklamı koymayı planlıyorum. fakat kod bilgim yok kurcalıoyrum bulamıyorum. yardım ederseniz sevinirim. |
||||
11 Eylül 2010 18:52 32SuSKuN demiş ki: blackinci, oldu hocam çok teşşekkürler beni büyük bi dertten kurtardınız çok teşşekkürler iyi akşamlar kolay gelsin :) |
||||
11 Eylül 2010 18:48 31blackinci demiş ki: 29. mesajı düzenledim yeniden bütün işlemi birdaha yapın bakalım |
||||
11 Eylül 2010 18:24 30SuSKuN demiş ki: blackinci, hocam dedğiniz gibi yaptım ama bu sefer de birinci reklam gözükmüyo :S |
||||
11 Eylül 2010 16:56 29blackinci demiş ki: şimdi oldu ikinci reklamı alttaki div layer içine alın <div class="reklam-iki-{$mybb->user['uid']}"> reklam kodu </div> şablonlardan headerinclude kalıbını açın alttaki kodu göreceksiniz <style type="text/css"> .reklam-{$mybb->user['uid']}{display: none;} .reklam-0{display: inline;} </style> üstteki kodu alttaki ile değiştirin <style type="text/css"> .reklam-{$mybb->user['uid']}{display: none;} .reklam-0{display: inline;} .reklam-iki-{$mybb->user['uid']}{display: inline;} .reklam-iki-0{display: none;} </style> |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |