| Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ByResul | 31 Ağustos 2008 20:39 Alıntı Yap #46 | |
Teşekkürler davut abi çok iyi ettin temayı paylaşmak ile (: Herkesin Ramazan'ının iyi geçmesi dileğiyle sağlıcakla kalın Abi bir isteğim var css ile ie ve ff de ki bozuklukları nasıl gideririz onların anlatımını yaparmısın :D |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 20:42 Alıntı Yap #47 | |
Teşekkür ederim anlatımı yaparım yapmasına da şu yeni tasarımı bitirmeye çalışıyorum onu yapana kadar yeni bişeyler yazamam sanırım biran önce bitsin istiyorum |
||
| murat | 31 Ağustos 2008 20:52 Alıntı Yap #48 | |
eyvallah buyuksun valla bole bi tema bekliyodum sırf bu yuzden 14 e gecmedim bu gece islemlere basliyom temada artık hazir ya bisi sorsam cokmu olurum temayi genisletemezmiyiz sole % 95 falan olsa genislik :S |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 21:03 Alıntı Yap #49 | |
Estağfurullah neden çok olasınız temayı genişletmek bu temada biraz sıkıntı olur sıkıntı olacak durum şöyleki bir dış gölge var eğer bu gölge olmasın istiyorsanız genişlik değerini ayarlamanız gerek 4 kod parçası var bunları göz kararı ile ayarlayabilirsiniz ayalanacak kısımlar global.css dosyasının en üstünde açıklamalı olarak belirttim kolay gelsin |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 21:18 Alıntı Yap #50 | |
Açıklama İçin Teşekkürler. Gercekten Çok Harika Bir Tasarım Olmus. suanda üzerinde calısıyorum. css derslerinde anlatmıs oldugunuz aktif menü yapımını üstteki kısıma yerleştiemeye calısoyurm ama bir türlü olmuyor. beceremedim Birde Bir Eksik yada baska bir sey forumda yazı yazdıgım zaman. mesela bir php kod yazıyorum php kod tagının içine alıyorm.yayınladıgımda yazıyı sayfadan dısarı tasıyor ve asagıdaki sürükleme cubugu ile mesajın sevamını okumak zorunda kalıyorum. sayfa dısına tasırmadan nasıl ayarlıyabilirim |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 21:46 Alıntı Yap #51 | |
konunuz buysa bende bir sorun görünmüyor http://forum.nettekiadres.com/showthread.php?tid=2&pid=2#pid2 |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 22:07 Alıntı Yap #52 | |
evet konum bu fakat ie de girdiğimde sorun yok firefox kullanarak girdiğimde metin cok uzun oluyor ve alt satıra gecmiyor bundan dolatı sayfayı saga dogru sürüklemem gerekiyor.. Buradan Görüntü Resmine Bakabilirsiniz |
||
| blackinci | 31 Ağustos 2008 22:23 Alıntı Yap #53 | |
Birde Default temada bakarmısınız bakalım onda da aynı sorun olacakmı eğer sadece bu temada oluyorsa düzeltiriz sorun değil |
||
| NoktaBilisim | 31 Ağustos 2008 22:36 Alıntı Yap #54 | |
Default temada da aynı sorunu verdi :( ama ie de sorun almıyorum sadece mozillada Sanırım sorun pc den kaynaklanıyor... baska bir bilgisayarda girdiğimde asagıdaki değerler cıkıyor.. :) İnternet Explorer Görüntüsü Mozilla FireFox Görüntüsü |
||
| EmsiDia | 1 Eylül 2008 08:30 Alıntı Yap #55 | |
Paylaşamanız yerşnde bir karar olmuş teşekkürler |
||
| Oguzcan | 1 Eylül 2008 15:09 Alıntı Yap #56 | |
abi Allah razı olsun senden calıntı grafiklerler biryerlere gelenlere taş cıkarıyorsun.. İşte kardeşlik dostluk bu herşey para değil .. teman cok güzel bu arada .. teşekkürler Blackinci ! :) |
||
| eDemirON | 1 Eylül 2008 17:40 Alıntı Yap #57 | |
Temanızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Daha nice güzel temaları yapmayı Allah sizlere nasip ettin.Ramazan ayınız mübarek olsun. |
||
| blackinci | 1 Eylül 2008 20:44 Alıntı Yap #58 | |
bu güzel yorumlar için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar |
||
| NoktaBilisim | 1 Eylül 2008 22:41 Alıntı Yap #59 | |
Davut Bey Sorun sanırım benim bilgisayarımdan kaynaklanıyor. baska bilgisayarlardan girdim sorun olmuyor. Bu Güzel Tema için teşekkür ederim |
||
| BlancViér | 1 Eylül 2008 22:50 Alıntı Yap #60 | |
NoktaBilisim İstersen çerezleri bir temizle?? Davut abi tema için teşekkürler kullanan mutlaka birçok kişi çıkacaktır :) |
||
Rss İstatistikler İletişim Üste Git
Copyright © 2008 DLE Blackinci Edition
|