Blackinci » tema » Blackinci Seri 5 MyBB teması
Üye Paneli

Give Me Everything

CSS Hayat İşte Genel Photoshop MyBB Temalar Özgür Yazım

«    May 2012    »
PtSaÇrPrCuCtPz

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

blackinci.com da bir forum sayfası olsun mu?
Evet Olsun
Hayır Olmasın
Kararsızım
Fikrim yok

admin paneli, ajax, background, css, CSS3, dle, F1, form, forum, giris paneli, gölge, gölgeli yazı, highslide, iphone, md, mybb, mybbdestek, novaboard, oval, Seri 5, seri2, tasarim, tema, transform, vbulletin, Yarış, özellik

Eylül 2010 (4)
Ağustos 2010 (1)
Haziran 2010 (1)
Mart 2010 (4)
Şubat 2010 (2)
Ocak 2010 (1)

Blackinci Seri 5 MyBB teması

Merhaba mybb kullanıcıları uzun zamandır yazmıyorum ve tema yapmıyorum aslında mybb ye çok fazla tema yapmak istemiyorum bunun nedeni ni eski kullanıcılar biliyor yaptığımı temalar amatör temar değil hepsinin üzerinde çok fazla emek var haliyle istenmedik şeyler üzücü oluyor ve bunu yine mybb kullanıcıları yapıyor fazla uzatmadan temamıza geçelim içeri buyrun

Bu temada da diğer temalar gibi kendine has özellikler var bunlardan kısaca bahsedeyim ilk olarak
misafirlerinize özel bir alan var burada sadece misafirlerinize gözükecek şeyler yapabilirsiniz
örnek olarak bir reklam alanı veya üye ol çağrısı gibi alttaki resimi inceleyin

Aynı alan üyeler içinse bir bildirim alanı "Özel Mesajlar" "Mesaj Bildirimi" "Yetkili İkonu" ve "Admin İkonu" olarak bir bildirim alanı oluyor resimdeki gibi

Tasarım olarak üst bölgede iki menü alanı var hem sağda hem solda ortada bulunan ikon ise bir sosyal medya merkezi
sosyal sitelerdeki bağlantılarınız için düşünerek yaptım fakat isteğe göre düzenlenebilir "hızlı menü" gibi resmi inceleyin

Alt kısımda ise üst kısmı tamamlayan bir ikon ekledim buraya istediğiniz kullanıcıların kolayca ulaşabileceği özel bir link ekleyebilirsiniz ben boş bıraktım resimdeki gibi

MyBB 1.6 da gelen bir eklenti sanırım fakat ben ne akla hizmet ederek yapıldığını pek anlamadım çok gereksiz bulduğum ve sırf özellik ekledik diye yapılmış olan bir eklenti diyerek düşündüğüm alttaki resimdeki zımbırtıyı kaldırdım eğer siz bunun gerekli olduğunu düşünüyor ve kullanmak istiyorsanız alttaki yöntemi uygulayarak kullanabilirsiniz
Admin KP > Temalar > Blackinci 5 > global.css > GİR ve alttaki kodu bul
.pagination_breadcrumb_link {
vertical-align: middle;
cursor: pointer;
display: none;
}

Eğer kullanacam ben onu diyorsanız display:none; kısmını silmeniz yeterli olur

Bir diğer yeni özellik mesajlara video ekleyebilmek bu tabiki yapılabiliyordu ama direk olarak bu şekilde geldiği için birazcık orayada rutuş yaptım

Artık size kullanması kalıyor güle güle kullanın birdahaki sefere görüşmek üzere hoşca kalın
Not: xml UTF-8 Dilinde kodlanmıştır Latin-5 Kodlaması yapılmayacaktır
Ön zleme için temala sayfasını ziyaret ediniz

Temanızı Nasıl Yüklerim ?

Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3

DEMO

blackinci-5-theme.rar [372.31 Kb] (İndirme: 1126)

BUTTON LANGUAGES

English button
english-button.rar [34.89 Kb] (İndirme: 79)

Bu Makale blackinci Tarafından 3 Ekim 2010 Tarahinde Düzenlenmiş
Düzenleme Sebebi: ingilizce butonlar eklendi

11 Eylül 2010 16:47 28SuSKuN demiş ki:
Merhabalar hocam benim demek istedğim bu değildi tam olarak,bakın şimdi temayı sıfır olarak yükledğimizde siteye giriş yapmadıgımız zaman sağ üstte reklam misafirlere görünsün istiyorum ve foruma gırıs yaıldıgı zaman headerda cıkıyo aynı reklam ben onu mısafırlere kapamak ıstıyorum yanı bı sıtede 2 tane reklam yeter .umarım anlatabilmişimdir..

11 Eylül 2010 16:20 27blackinci demiş ki:
SuSKuN,
herkes bu şekilde ister ama siz tam tersini istiyorsunuz yani Misafirler reklamı görmesin ama üyeler görsün istiyorsunuz sanırım
şablonlardan headerinclude kalıbını açın alttaki kodu göreceksiniz

<style type="text/css">
.reklam-{$mybb->user['uid']}{display: none;}
.reklam-0{display: inline;}
</style>

burada yapmak istediğiniz üyelerinizin reklamı görmesiyse üstteki kodu alttaki ile değiştirin

<style type="text/css">
.reklam-{$mybb->user['uid']}{display:inline;}
.reklam-0{display:none;}
</style>

reklamı herkes görsün diyorsanız buradaki kodu komple silin

11 Eylül 2010 15:33 26SuSKuN demiş ki:
Hocam tema gene mükemmel olmuş ellerinze sağlık yalnız bi sorum olacak işin içinden çıkamadığım için size sorayım dedim...temayı yükledim ziyaretçi olarak sağ üste reklam yazan yeride ayarladım fakat site içinde üye olduktan sonra reklam headerda çıkıyo bide ziyaretçi olarak girdiğiniz zmaan ordada çıkıyo ziyrtçiler headerda reklamı görsün istemiyorum nasıl o kodları silebilirim yardımcı olursanız sevinirim :) iyi bayramlar

9 Eylül 2010 06:41 25SystemTR demiş ki:
Tekrar Çok Teşekkür Ediyorum... Başarılarının Devamı Dilerim Hayır Bayramlar...

8 Eylül 2010 20:29 24blackinci demiş ki:
SystemTR,
Enine Demişsiniz ama resimde okla boyu işaretlemişsiniz ben resimdeki işaretli için anlatım yapayım
ilk önce css kısmında stil-genel.css dosyasını açın
.logo-sol ve .logo-sol .logo-orta a kısmında bulunan
background: url(blackinci-5/logo-bg.png) top left repeat-x;
üstteki kodu alttaki kalın ile belirlediğim şekilde düzenle
background: #7abcff url(blackinci-5/logo-bg.png) bottom left repeat-x;

.logo-orta a{ kısmında bulunan width: 55px; height: 121px; kısmına logo büyüklüğene göre ayarla fakat uzunluk diğer logo sol ve logo sağ ile orantılı olsun şimdiki gibi
css kısmı bukadar gelelim şablondaki yere
Header şablonundan logo-sol ve logo-sağ logo-orta a kısmındaki height="84" 84 olan kısmı yapmak istediğiniz uzunluğa gere düzeltirsin bu kısım logo ile aynı orantıda olmasına dikkat et
bundan sonra grafik olarak yeni logonuzun uzunluğunuda ayarlayınca istediğin görünümü elde etmiş olursun
kolay gelsin

7 Eylül 2010 23:57 23SystemTR demiş ki:
Enine büyütmek istiyorum hocam bu resimdeki gibi "http://www.system-tr.com/123.jpg"

7 Eylül 2010 20:52 22blackinci demiş ki:
ÖMER,
Bilemiyorum bu soruyu MTR ye sormanız gerekir
Ama kendi acımdan MTR ye bir kinim yok kızgınlığım yok küs veya dargın değilim sadece biraz kırgınım oda çok önceleri temamı kopyalayıp dağıtmışlardı ve birleşme veya barışma gibi birşeyler olmuştu siteler arası ozamanlar ozan arkadaşımız bunun MTR tarafından yapıldığını söylemişti sadece bukadar ama bunuda unuttum gitti.
Belki hani çok eskiden MD de yönetici idim belki bundandır bilemiyorum ama benim MTR kurucularından yada yöneticilerinden böyle bir talebim olmadı kesinlikle
sonuç olarak temalarımı yayınlayıp yayınlamamaları sorun değil onlarda MyBB için birşeyler yapıyor ve katıyorlar canları sağolsun benim açımdan sorun yok.

SystemTR,
Teşekkür ederim genişleyebilir ama enine mi yoksa boyuna mı ?
genişletmek istiyorsunuz önce onu bilmem gerekir

7 Eylül 2010 19:43 21SystemTR demiş ki:
Merhaba,

Öncelikle Tema İçin Teşekkür Ediyorum Gerçekten Çok Güzel.
Bende Kullanmaktayım Ama Bir Sıkıntım Var. İznin Olursa Dile Getiricem Logonun Olduğu Kısmı Genişletebiliyor muyuz ?

7 Eylül 2010 18:43 20ÖMER demiş ki:
Davut bey temalarınız neden MTR de yayınlanmıyor paylaşılan temalarınızda siliniyor bu son temanızda yine aynı oldu

5 Eylül 2010 23:02 19xpserkan demiş ki:
Kaç zamandır yazacaktım bir türlü nasip olmadı,demek ki bu güne nasipmiş.
Her zaman olduğu gibi yine başarılı bir tasarıma imza atmışsınız,sizi canı gönülden kutlarım Davut bey.

Ayrıca temanız şu adreste yayınlanmıştır bilginiz olsun.
http://www.mybbgrup.com/blackinci-seri-5-mybb-1-6-temasi-t-1170.html

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap

Son Yapılan 10 Yorum
  • Konu
  • Yazar
  • Yorum
  • CSS3 Kutu Elementlerine Gölge Verme Box ...
  • demiş ki 
  • çok sağol üstad çok güzel anlatım olmuş. :)
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • blackinci demiş ki 
  • tamer,
    Resim görebilirsem daha yardımcı olurum
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • tamer demiş ki 
  • hocam temanın çok başarılı fakat saol taraf boşlukda sosyal medya yazısı çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim
  • Css ile Aktif Menü Buton Yapımı
  • blackinci demiş ki 
  • Webmaster,
    Ben daha önce bir defa mybb için ücretli tema hazırladım ama hiç satmadan tekrar ücretsiz olarak dağıttım şuan için soruyorsanız mybb yi bıraktım... başka bir forum sistmei ile ilgileniyorum.
    Kendiniz bir fiyat biçmek adına bilgi edinmek için soruyorsanız bu yaptığınız grafiklere, yazdığınız kodlara ve harcadığınız emeğe göre değişir ama şuan için ücretli tema yapmanızı tavsye etmem zira mybb nin vbulletin gibi ücretli olacağı dedikoduları dolaşıyor eğer bu gerçekleşirse işte ozaman güzel olur ve ücretli temaların önü açılmış olur ozaman daha rahat ve güvenilir tema hazırlayıp satabilirsiniz iyi günler.
  • Webmaster demiş ki 
  • Merhabalar
    Blackinci MyBB temalarını ücretli olursa ne kadar ücrete hazırlıyorsunuz? Buradan belirtirseniz sevinirim
    İyi günler
  • blackinci demiş ki 
  • Kadir Kaya,
    Bedava forum sistemi sunun sitelerin sistemi nasıl işliyor bilemiyorum ama gözükmemesi normaldir bu tür siteler çok kısıtlı çalışırlar.
  • Css Balon Büyüyen Menü
  • demiş ki 
  • Facebook un tasarımı senin sitenin tasarımının yanında halt yemiş hatta dünyanın bütün siteleri halt yemiş smile
  • demiş ki 
  • Usta emeğine sağlık ama tr.gg sitelerinde ve jindo.com sitelerinde çalışmıyor hatta hiç gözükmüyor niye anlayamadım.
  • Blackinci vBulletin Teması Seri 1
  • demiş ki 
  • Saol Güzel :)

Yukarı İletişim RSS Takip İstatistikler Site İçeriği

Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2