Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
 (Oy Verenler: 59)
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
4501 Kere Okunmuş EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu tema blackinci 10 Ağustos 2008 Haberi Yazdır
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım.
Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden...

arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen
xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım
tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın

temadan ekran görüntüleri
Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3

MyBB 1.4.X
Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir
http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml

XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35)
blackinci-1.rar [633.3 Kb] (İndirme: 602)

MyBB 1.2.X
md-v3-1.2.x.rar [307.67 Kb] (İndirme: 221)
Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin

Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış
Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış

teşekkür ederim davut abi. birde hafta sonu 1.2.x serisini sey edecektiniz hatırlatayım dedim winked

her işi hafta sonuna atıyorum yığılıp yığlıp öyle kalıyor yani evdeki hesap çarşıya uymuyor pc başına yeni oturdum recourse

Sağlık Olsun Abi :)

Kardeş tekrardan SelamunAleyküm bugün öyle gezdim bir kaç forumu teman herkesin elinde dolaşıyor herkese çoık iyi geldi bu. Tekrardan eline emeğine sağlık. Bir web sayfasından söz ediyordun? Banner verecektin. Bittiyse link atarsan ekleyeyim web sayfama borçlu kalmayalım sana.

Selametle.

Ve Aleyküm Selam Tekrardan Teşekkür ederim benim nezlimde bana bir borcunuz yok eğer kendinizi borçlu hissediyorsanız ki buna gerekte yok ama gönlünüzden banner eklemek gekliyorsa altta mini bannerim var yeni tema sandığımdan daha uzun sürecek dilerseniz o küçük bannere ekleyebilirsiniz

Blackincinin yaptığı her tasarım her detay her zaman bana şu sözü hatırlatır

Sade olan herşey güzeldir

Yanlış anlaşılmasın basitle sade aynı şey değildir..

Temayı 1.4 ile birlikte güncellemeniz ve Mybb kullanıcıları ile ücretsiz paylasmanız cok iyi olmuş gercektende.
Tasarım ve çalışmalarınızı hayranlık ile izlemekteyiz.

Bir ricam olabilirmi mümkünse, Bu temayı wordpress e entegre edilme sansı varmı?
Wordpresste pek tema ile ugrasmadım. Olmadı kendim uyarlayabilirsem de burdan link olarak veririm sizede.

Ama bunu yapabilecek vaktimin oldugunu sanmıyorum. ilgilenen olursa sevinirim.
Forum, anasayfa ve diger sayfalar aynı, blog farklı durumda da su anda, goruntu acısından pek hos degil gibi.

Tekrar teşekkür ederim, saygılar sunarım.

Sanırım bende artık dle sisteme gecmem gerekecek:D kişisel bir blog sayfası olarak kullanmaya baslayacagım sitemi:D program paylasım filan bana göre değil :D kendi calısmalarımı paylasacagım özellikle photoshop basta olmak üzere :D

Destiny,
çok doğru bir söz çokta anlamlı

Mehmet AKIN,
bunun için gerçekten vaktim yok ama olursa ki hep böyle söylüyorum olursa yaparım

Eyvallah, kücük banneri web sayfama yerlestirdim. Ayrıca ben bu temanın rengini değiştiriyorum şu anda. Arka plan olarak bg.png yi değiştirdiğimde sadece üst kısım değişiyor alta doğru aynı mavi renkler devam ediyor? Bunu nasıl düzeltebiliriz?

Sanırım hepimizde aynı sorun var bu aralar. Vakit bulabilirsem...

Teşekkür ederim cevap verdiginiz için.

Arasıra girip kontrol ederim. belki bir süprizde benim için yaparsınız :)

Son olarak arkadaşım, biliyorsunki forumun yazı rengi mavi. Bunun rengini nasıl değiştirebilirim?

Bir hata var, aslında hata değil. Gönderdiğiniz linkler çok işime yaradı. Bilgim olmadığı halde birçok şeyi kavramış oldum Allah razı olsun. Bir sorum daha olacaktı. Resim veriyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
[img]http://www.hizliresim.com/2008/9/14/4293.jpg[/img]

1.2.x versiyonunu yayınlamıssın abi eline sağlık ilk fırsatta kurarım insallah

Yorum Ekle
Yorum Ekle

Zorunlu
Zorunlu Değil

Kontrol Paneli
Kullanıcı Adınız
Şifreniz
Şifremi UnuttumKayıt Ol!
Kategoriler
Takvim