Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
 (Oy Verenler: 59)
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
4495 Kere Okunmuş EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu tema blackinci 10 Ağustos 2008 Haberi Yazdır
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım.
Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden...

arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen
xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım
tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın

temadan ekran görüntüleri
Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3

MyBB 1.4.X
Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir
http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml

XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35)
blackinci-1.rar [633.3 Kb] (İndirme: 602)

MyBB 1.2.X
md-v3-1.2.x.rar [307.67 Kb] (İndirme: 221)
Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin

Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış
Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış

Davut Abi Teşekkür Ederim 1,2.x seri için ve arka plan ile ilgili vermiş oldugun linkler için. ev taşıma işleri içerisindeyim suanda. eskisehire tasınıyorum. yogunluktan kurtuldugumda 1,2.x için renk değişimi yapacagım turuncu olarak agırlık vereceğim. burada paylasmak istrim

davut avi 1.2.x versiyonunu yükledim fakat elle yazılan yerlerde ve tema yönetimi bölümündeki notlarında türkçe karakter hataları mevcut tek seferde düzenleme sansımız mevcurmudur

http://img389.imageshack.us/my.php?image=adszeu6.png

http://img384.imageshack.us/my.php?image=adszay2.png

Mahmut KARAGÖZ,
aktif butonlar olması lazım

NoktaBilisim,
tabiki neden olmasın

arachnanthe,
neden öyle olmuş o yahu belay utf değildiki latin 5 de yaptım en son onu niye öyle çıkmış sizin forummu utf8 yoksa. forumdaki yerleri düzeltin geri kalanı okadar önemli değil zatan eğer onlarıda düzeltmek istiyorsanız XML dosyasını her hangibi bir editörle açın orada hata olmaz temayı yüklerken olmuştur bi aksilik oradan kopyala yapıştır yaparak düzeltirisiniz

kalıpları editlereyerek cözdüm abi sorunu cok fazla bi yer yokmus zaten üst ve alt bölümde elle yazılmıs yerlerde vardı sadece

birde üstte saatin yanında " (.*) " var bunu nasıl kaldırıcam onu bulamadım kalıplarda

bende öyle bir sorun olmadı yawww neden sende bu tarz bir karakter sorunu cıktı anlamadım :S ben yüklerken dil seceneğine dokunmadın '' Arno '' nun kurulumda anlattıgı gibi kurulum yaptım ama sorun olmadı. sen sanırım yüklerken dil seceneğini utf8 yaptın

blackinci merhaba çok kaliteli bir iş çıkartmışsın ama ben ne yapacağım versiyonum 1.2.9 güncelmemeyi bilmiyorum öğretmenim ve çok uğraşamıyorum bana güncelemede yardım edersen temayı alacağım. msn adresin varmı?

serhatkrm@windowslive.com eklermisin görüşelim

Güncelleme konusunda destek sitelerinden yardım alabilirsiniz detaylı bir şekilde
yok güncelemem diyorsanız her iki versiyon içinde tema mevcut zaten istediğinizi kullanabilirsiniz

Üstad temanın 1.2.x versiyonunu kurdum. Ancak logout sorunu veriyor.

Kullanıcı IDniz oturum kapatmanız için doğrulanamadı. Bu bir Javascriptten dolayı otomatik olarak çıkış yapmanızı engelliyor olabilir. Oturum kapatmak için, üst menüdeki "Oturumu Kapat" tuşuna basmalısınız

Hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim acaba ?

Sürümüm 1.2.9

Sürüm 1.2.10 dan aşaı versiyonlarda bu hatayı alırsınız çünki 1.2.10 dan sonraki versiyonlarda çıkış kodları değişik

Çok teşekkür ediyorum blackinci. Gerçekten harika.
Bir de header da sağ tarafa google reklamlarını yerleştirmek istiyorum.MyBBdestek deki gibi. Onu da verebilirmisiniz?

Zaten var header kalıbını incelerseniz orada şu şekilde belirttim <!-- GOOGLE REKLAMLARI --> diye oraya reklam kodlarınızı yerleştirebilirsiniz

Hocam teşekkürler yaptım...

http://www.kouforum.gen.tr/index.php logo da kayma oldu nasıl düzeltebilirim üstad.

Birde hızlı aramada kaarkter sorunu var onu nerden düzeltebilirim

blackinci,

ben google reklamlarını ekledim ama header dağıldı bi yardımcı olurmusun ?

http://www.kouforum.gen.tr/index.php

reklamların kutu reklamların üstünde çıkmasını istiyorum

http://www.kouforum.gen.tr/bir-sonraki-msji-kim-atacak-t-250.html

avartarı çok yüksek boyutta eklemiş üyem. Buna bir sınır koymak istiyorum. Bu şekilde tüm sayfa yapısını dağılıyor. Yardımını rica ediyorum

Logonuz okadar büyükki dağılmaması imkansız

931px × 198px çok büyük bencede (: 277px × 100px orijinal boyutu 277 yi biraz daha büyük tutabilirsiniz

Yorum Ekle
Yorum Ekle

Zorunlu
Zorunlu Değil

Kontrol Paneli
Kullanıcı Adınız
Şifreniz
Şifremi UnuttumKayıt Ol!
Kategoriler
Takvim
«    Ocak 2009    »
PtSaÇrPrCuCtPz