| Üye Paneli | ||
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
||
![]() Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım. Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden... arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın temadan ekran görüntüleri Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 MyBB 1.6.X 1.6 GÜNCELLEMESİ YAPANLAR İÇİN DÜZELTME GEÇERLİDİR YENİ İNDİRENLERİN BU DÜZELTMEYİ UYGULAMASINA GEREK YOKTUR temanızın global.css dosyasını açın ve alttaki kodları sayfanın en altına ekleyin .pagination_breadcrumb_link {display: none;} .hiddenrow {display: none;} 1.6 da eklenen rep butonunu 1.6 dosyasından tedarik edebilirsiniz MyBB 1.4.X Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir 1.6 versiyonu için geçerli değildir sadece 1.4 versiyonu kullanabilir http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35) MyBB 1.2.X Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin Bu Makale blackinci Tarafından 11 Eylül 2010 Tarahinde Düzenlenmiş |
||
2 Kasım 2008 02:40 129emre demiş ki: cok kaliteli ve cok hos bi tema ellerinize saglik eline saglik abi allah razi olsun ben parali sanmistim megersem bedavaymis saolasin ellerin dert gormesin valla |
||||
16 Ekim 2008 16:14 127Muhammed demiş ki: Verdiginiz bilgiler icin cok tsk ederim. Muhtesem bir tema paylasiyorsunuz ve tema soru ve sorunlariyla ilgileniyorsunuz. Ücretli bir tema alsakta bu kadar olmazdi. ALLAH 1000 kere razi olsun |
||||
15 Ekim 2008 15:12 126blackinci demiş ki: Diyelimki Genişliği 930 pixel Yapıcaz Yapmanız Gereken #container {width: 930px;} #govde_golge {width: 954px;} #alt_gg {width: 954px;} .navigation {width: 835px;} Değiştirmeniz gereken kodlar üstteki şekilde olacak fakat bu değerleri verdiğimiz zaman forumun gölgesi küçük kalacak onuda herhangibi bir öditörle genişletmeniz gerekiyor |
||||
15 Ekim 2008 13:23 125Muhammed demiş ki: Paylasim icin cok tskler cok özel bir tema. Bu temayi dengeli bir sekilde nasil genisletebilirim. Tema ayarlarindan yaptigim zaman forum sola kayiyor. Lütfen yardim edebilirmisiniz? #container {width: 900px;}/*Bu Genislik Forum Genelidir*/ #content {width: 97%;}/*Bu Genislik Forum ici degeri icindir*/ #govde_golge {width: 924px;}/*Bu Genislik Forum disi golge degeri icindir*/ #alt_gg {width: 924px;}/*Bu Genislik Forum disi alt golge degeri icindir*/ .navigation {width: 805px;}/*Genel Genislikle orantili degismesi gerekir/ Degerlerle oynadigimda temada esitlik sagliyamiyorum. Size zahmet olacak ama burda degerlerini belirtebilirmisiniz.Cok güzel bir tema kiyamiyorum :) |
||||
9 Ekim 2008 06:58 124Tuuberk demiş ki: Tema çok güzel olmuş tebrikler |
||||
6 Ekim 2008 13:31 123NoktaBilisim demiş ki: sanırım yanlıs anladınız :( 1.2 de md v3 temasında kod taglarını kullandıgımızda scrool bar da mavi bir # resmi var ondan bahsediyordm Birde 1.2.1.3 bulsam cok iyi olur. elinde olan arkadaslar buradan paylasırlarsa memnn olurum |
||||
6 Ekim 2008 11:57 122blackinci demiş ki: hotoxic, nedemek istediğinizi tam olarak anlamadım ? NoktaBilisim, reklam alanını 1.4 e uyarlamak zor olur yani uğraştırır ben şahsen uğraşmadım... alıntı kod VS.. gibi stiller 1.4 e kendine has bir stili var zaten aynısı olsun istiyorsanız oda uğraştırır çünki 1.4 te kod düzeni değişik. |
||||
6 Ekim 2008 07:10 121NoktaBilisim demiş ki: Abi MyBB 1.2.x de; '' Alıntı - Kod - PHP Kod '' alanlarında değişik img.ler var. bunu 1.4 e nasıl uyarlıyabiliriz. birde 1.2.x deki reklam alanını 1.4 e uyarlayamadım |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |