Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
Üye Paneli

Give Me Everything

CSS Hayat İşte Genel Photoshop MyBB Temalar Özgür Yazım

«    May 2012    »
PtSaÇrPrCuCtPz

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

blackinci.com da bir forum sayfası olsun mu?
Evet Olsun
Hayır Olmasın
Kararsızım
Fikrim yok

admin paneli, ajax, background, css, CSS3, dle, F1, form, forum, giris paneli, gölge, gölgeli yazı, highslide, iphone, md, mybb, mybbdestek, novaboard, oval, Seri 5, seri2, tasarim, tema, transform, vbulletin, Yarış, özellik

Eylül 2010 (4)
Ağustos 2010 (1)
Haziran 2010 (1)
Mart 2010 (4)
Şubat 2010 (2)
Ocak 2010 (1)
Makale Detayları
11 Eylül 2010
Yazdır
101658 Kez Okunmuş
189 Yorum Yapılmış
 (Oy Sayısı: 97)

Etiketler
tema, mybb

Benzer Konular

blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım.
Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden...

arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen
xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım
tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın

temadan ekran görüntüleri
Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3

MyBB 1.6.X
blackinci-1-1600.rar [169.26 Kb] (İndirme: 1134)

1.6 GÜNCELLEMESİ YAPANLAR İÇİN DÜZELTME GEÇERLİDİR
YENİ İNDİRENLERİN BU DÜZELTMEYİ UYGULAMASINA GEREK YOKTUR

temanızın global.css dosyasını açın ve alttaki kodları sayfanın en altına ekleyin
.pagination_breadcrumb_link {display: none;}
.hiddenrow {display: none;}

1.6 da eklenen rep butonunu 1.6 dosyasından tedarik edebilirsiniz

MyBB 1.4.X
Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir 1.6 versiyonu için geçerli değildir sadece 1.4 versiyonu kullanabilir
http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml

XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35)
blackinci-1.rar [633.3 Kb] (İndirme: 2760)

MyBB 1.2.X
md-v3-1.2.x.rar [307.67 Kb] (İndirme: 747)
Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin

Bu Makale blackinci Tarafından 11 Eylül 2010 Tarahinde Düzenlenmiş
Düzenleme Sebebi: 1.6 Güncellemesi Yapıldı

2 Kasım 2008 02:40 129emre demiş ki:
cok kaliteli ve cok hos bi tema ellerinize saglik

eline saglik abi allah razi olsun ben parali sanmistim megersem bedavaymis saolasin ellerin dert gormesin valla

16 Ekim 2008 16:36 128blackinci demiş ki:
Amin Bende teşekkür ederim

16 Ekim 2008 16:14 127Muhammed demiş ki:
Verdiginiz bilgiler icin cok tsk ederim.
Muhtesem bir tema paylasiyorsunuz ve tema soru ve sorunlariyla ilgileniyorsunuz.
Ücretli bir tema alsakta bu kadar olmazdi.
ALLAH 1000 kere razi olsun

15 Ekim 2008 15:12 126blackinci demiş ki:
Diyelimki Genişliği 930 pixel Yapıcaz Yapmanız Gereken
#container {width: 930px;}
#govde_golge {width: 954px;}
#alt_gg {width: 954px;}
.navigation {width: 835px;}

Değiştirmeniz gereken kodlar üstteki şekilde olacak fakat bu değerleri verdiğimiz zaman forumun gölgesi küçük kalacak onuda herhangibi bir öditörle genişletmeniz gerekiyor

15 Ekim 2008 13:23 125Muhammed demiş ki:
Paylasim icin cok tskler cok özel bir tema.
Bu temayi dengeli bir sekilde nasil genisletebilirim.
Tema ayarlarindan yaptigim zaman forum sola kayiyor.
Lütfen yardim edebilirmisiniz?

#container {width: 900px;}/*Bu Genislik Forum Genelidir*/
#content {width: 97%;}/*Bu Genislik Forum ici degeri icindir*/
#govde_golge {width: 924px;}/*Bu Genislik Forum disi golge degeri icindir*/
#alt_gg {width: 924px;}/*Bu Genislik Forum disi alt golge degeri icindir*/
.navigation {width: 805px;}/*Genel Genislikle orantili degismesi gerekir/

Degerlerle oynadigimda temada esitlik sagliyamiyorum.
Size zahmet olacak ama burda degerlerini belirtebilirmisiniz.Cok güzel bir tema kiyamiyorum :)

9 Ekim 2008 06:58 124Tuuberk demiş ki:
Tema çok güzel olmuş tebrikler smile

6 Ekim 2008 13:31 123NoktaBilisim demiş ki:
sanırım yanlıs anladınız :( 1.2 de md v3 temasında kod taglarını kullandıgımızda scrool bar da mavi bir # resmi var ondan bahsediyordm

Birde 1.2.1.3 bulsam cok iyi olur. elinde olan arkadaslar buradan paylasırlarsa memnn olurum

6 Ekim 2008 11:57 122blackinci demiş ki:
hotoxic,
nedemek istediğinizi tam olarak anlamadım ?

NoktaBilisim,
reklam alanını 1.4 e uyarlamak zor olur yani uğraştırır ben şahsen uğraşmadım...

alıntı kod VS.. gibi stiller 1.4 e kendine has bir stili var zaten aynısı olsun istiyorsanız oda uğraştırır çünki 1.4 te kod düzeni değişik.

6 Ekim 2008 07:10 121NoktaBilisim demiş ki:
Abi MyBB 1.2.x de;

'' Alıntı - Kod - PHP Kod '' alanlarında değişik img.ler var. bunu 1.4 e nasıl uyarlıyabiliriz. birde 1.2.x deki reklam alanını 1.4 e uyarlayamadım

5 Ekim 2008 14:23 120hotoxic demiş ki:
Ya neden bu forumda Scriptler çalışmıyor... Bilen var mı?

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap

Son Yapılan 10 Yorum
  • Konu
  • Yazar
  • Yorum
  • CSS3 Kutu Elementlerine Gölge Verme Box ...
  • demiş ki 
  • çok sağol üstad çok güzel anlatım olmuş. :)
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • blackinci demiş ki 
  • tamer,
    Resim görebilirsem daha yardımcı olurum
  • Blackinci Seri 5 MyBB teması
  • tamer demiş ki 
  • hocam temanın çok başarılı fakat saol taraf boşlukda sosyal medya yazısı çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim
  • Css ile Aktif Menü Buton Yapımı
  • blackinci demiş ki 
  • Webmaster,
    Ben daha önce bir defa mybb için ücretli tema hazırladım ama hiç satmadan tekrar ücretsiz olarak dağıttım şuan için soruyorsanız mybb yi bıraktım... başka bir forum sistmei ile ilgileniyorum.
    Kendiniz bir fiyat biçmek adına bilgi edinmek için soruyorsanız bu yaptığınız grafiklere, yazdığınız kodlara ve harcadığınız emeğe göre değişir ama şuan için ücretli tema yapmanızı tavsye etmem zira mybb nin vbulletin gibi ücretli olacağı dedikoduları dolaşıyor eğer bu gerçekleşirse işte ozaman güzel olur ve ücretli temaların önü açılmış olur ozaman daha rahat ve güvenilir tema hazırlayıp satabilirsiniz iyi günler.
  • Webmaster demiş ki 
  • Merhabalar
    Blackinci MyBB temalarını ücretli olursa ne kadar ücrete hazırlıyorsunuz? Buradan belirtirseniz sevinirim
    İyi günler
  • blackinci demiş ki 
  • Kadir Kaya,
    Bedava forum sistemi sunun sitelerin sistemi nasıl işliyor bilemiyorum ama gözükmemesi normaldir bu tür siteler çok kısıtlı çalışırlar.
  • Css Balon Büyüyen Menü
  • demiş ki 
  • Facebook un tasarımı senin sitenin tasarımının yanında halt yemiş hatta dünyanın bütün siteleri halt yemiş smile
  • demiş ki 
  • Usta emeğine sağlık ama tr.gg sitelerinde ve jindo.com sitelerinde çalışmıyor hatta hiç gözükmüyor niye anlayamadım.
  • Blackinci vBulletin Teması Seri 1
  • demiş ki 
  • Saol Güzel :)

Yukarı İletişim RSS Takip İstatistikler Site İçeriği

Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2