| Üye Paneli | ||
Blackinci Seri 3 MyBB Teması ve Admin Paneli Teması |
||
![]() Merhaba arkadaşlar diğer temanın üzerinden pek fazla zaman geçmedi serinin 3. teması bazı yerlerde 2. seri temanın pek sevilmediğini okudum nedeni ise fazla özellik olmamasıydı aslında o tema hafifletilmiş sürümdü yani özelliklerinden arındırılmış bir temaydı peki neden öyle oldu aslında bu sorunun cevabını biraz düşününce bulabilirsiniz bazı insanlar temanın linkini siler bazıları bir kaç grafik değiştirip ben yaptım der bazıları linki değiştirip direk ben yapım der kısacası yapışan emekler boşuna gidiyor bu yüzden tema hafifletilmiş sürümdü... Biz geçelim yeni temaya yeni tema admin paneli temasıyla takım olarak yaptım tabi dileyen ayrı ayrı da kullanabilir bu temada yeni öncekilerede olmayan özel mesaj uyarısı sekmeli tab menü olarak kullanıcı paneli kullandım bunlar göze çarpanlar diğerlenide test ederek görebilirsiniz... Forum temasını yüklerken alttaki görsel anlatımdan yardım alabilirsiniz. Görsel Anlatım Dosyanın içinde iki adet XML dosyası mevcuttur bunlar UTF-8 ve LATİN-5 olarak siz hangisini yükleyeceğinizi bilemiyorsanız MyBB Destek forumlarından yardım alabilirsiniz yada kısaca en kolay sayfanızın kaynağından öğrenebilirsiniz. Admin Paneli Temasını nasıl Yüklerim Öncelikle FTP Adresinize bağlanın ve alttaki adımları takip edin Admin (klasörün adını değiştirmiş olabilirsiniz) => styles => styles klasörünün içine tema klasörünü gönderin FTP deki işimiz bitti sıra admin paneliden temayı aktif hale getirmek kaldı. Temayı aktif hale getirmek admin panelinize giriş yaptıktan sonra Yapılandırma / Ayarlar => Kontrol Paneli Tercihleri (Global) Buradan temayı seçerek aktif hale getirebilirsiniz. Not: Tarayıcı Farklılıklarındaki hatalar bildirilerden sonra düzeltilecektir. Tema Demo Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 Ön İzleme 4 Admin Paneli Ön İzleme 1 Admin Paneli Ön İzleme 2 Güle Güle Kullanın İE 7 ve İE 6 daha eski versiyonlar için hack ie6.css dosyasını blackinci-3 klasörünün içine atın ve şablonlardan headerinclude kalıbını açın {$stylesheets} kodunu bulun ve alttaki kodu {$stylesheets} kodunun altına ekleyin member_register şablonunu dosyanın içindeki member_register.html dosyasının içindeki kodlarla komple değiştirin ,bu hack ie7 ie6 ve daha eski sürümler için üye kayıt isim doğrulama kısmı için geçerlidir <!--[if lt IE 8]> <link type="text/css" rel="stylesheet" href="{$mybb->settings['bburl']}/blackinci-3/ie6.css" /> <![endif]--> İE6 ve İE7 Son Güncelleme tarihi : 05/09/2009 |
||
5 Eylül 2009 13:53 57blackinci demiş ki: levent, Aslında sorun sizde değil sorun temada da değil bir düşünün o kısım default tema ile aynı, aynı şeyi birde default tema ile deneyin sadece bu temada sorun oluyorsa tamam eyvallah düzeltirim ama söz konusu İE olunca daha İE8 in bile javascript motorunun hala doğru çalışmadığını bir çok yerde okuyabilirsiniz |
||||
5 Eylül 2009 04:20 56levent demiş ki: ie7 ile bu temayı kullanan sitelerde denerseniz daha net bir sonuç alırız ben başka bir sitede daha üye olmayı denedim aynı hatayı aldım inş. sorun bendedir bu resimdede bir başka sitede denedim yanlızca ie de var bu sorun ben ie7 kullanıyorum http://img529.imageshack.us/img529/4817/blackinci.jpg |
||||
5 Eylül 2009 01:03 55blackinci demiş ki: levent, Alıntı: levent şifreler ve mail adresleri uyuşmuyor bu hatanın temadan kaynaklandığını sanmıyorum kayıt şablonunda bir düzenleme yapmadım hızlı hiriş deseniz evet temadan derdim ama bu mybb nin kendi sorunu na benziyor |
||||
5 Eylül 2009 00:42 54levent demiş ki: ie7 de üye kayıt olurken hata veriyor şifreler ve mail adresleri uyuşmuyor kullanıcı adınıda kontrol etmiyor google chrome de denedim sorun yok |
||||
4 Eylül 2009 23:44 53blackinci demiş ki: SiyahLim, Buradaki kod 3. seri teması için sizin kullandığınız tema 2. seri teması ayrıca ben hiç bir kayma göremedim ? |
||||
4 Eylül 2009 18:18 52SiyahLim demiş ki: Verdiğiniz Kodlarıda css'leride yapdım ama temadaki kayma sorunu geçmedi ie6'da tema kayıyor. Forum Adresi Sohbettir Forum |
||||
30 Ağustos 2009 13:05 51blackinci demiş ki: sledgeab, localde veya baktığım bazı sayfalarda böyle birşey yok sitenizi görmem lazım bakalım sorun nedir. evet buraya yazabilirsiniz benden başka blackinci varda benmi bilmiyorum yoksa |
||||
30 Ağustos 2009 04:17 50sledgeab demiş ki: davut hocam, ie6 kullanmadığım için kontrol edemedim ama, giriş yapın sekmesinde yani #tab_giris'te sadece kullanıcı adı bölümünün bulunduğu, şifre alanının bulunmadığı için giriş yapılamadığı hakkinda mailler almaya başladım. Ayrıca tema ile ilgili önerilerimizi buraya mı yazalım? Teşekkürler. Samsundan Sled. |
||||
29 Ağustos 2009 20:57 49blackinci demiş ki: umut, dediğim gibi 47. mesajda verdiğim kodu ekleyin düzelecek |
||||
28 Ağustos 2009 22:57 48umut demiş ki: dostum kodlar şu şekilde, #tab_adgnl çalışıyor sadece <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" /> <link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0& quot; /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" /> <meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" /> <script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/prototype.js?ver=1400 "></script> <script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1400&q uot;></script> <script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=140 0"></script> {$stylesheets} <!--[if lt IE 8]> <link type="text/css" rel="stylesheet" href="{$mybb->settings['bburl']}/blackinci-3/ie6.css" /> <![endif]--> <script type="text/javascript"> <!-- var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}"; var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}"; var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}"; var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}"; var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}"; var loading_text = '{$lang->ajax_loading}'; var saving_changes = '{$lang->saving_changes}'; var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}"; var my_post_key = "{$mybb->post_code}"; var imagepath = "{$theme['imgdir']}"; // --> </script> {$newpmmsg} |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2 |