Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2
Üye Paneli

Give Me Everything

CSS Hayat İşte Genel Photoshop MyBB Temalar Özgür Yazım

«    Şubat 2012    »
PtSaÇrPrCuCtPz

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

blackinci.com da bir forum sayfası olsun mu?
Evet Olsun
Hayır Olmasın
Kararsızım
Fikrim yok

admin paneli, ajax, background, css, CSS3, dle, F1, form, forum, giris paneli, gölge, gölgeli yazı, highslide, iphone, md, mybb, mybbdestek, novaboard, oval, Seri 5, seri2, tasarim, tema, transform, vbulletin, Yarış, özellik

Eylül 2010 (4)
Ağustos 2010 (1)
Haziran 2010 (1)
Mart 2010 (4)
Şubat 2010 (2)
Ocak 2010 (1)

blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2

Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım.
Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden...

arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen
xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım
tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın

temadan ekran görüntüleri
Ön İzleme 1
Ön İzleme 2
Ön İzleme 3

MyBB 1.6.X
blackinci-1-1600.rar [169.26 Kb] (İndirme: 986)

1.6 GÜNCELLEMESİ YAPANLAR İÇİN DÜZELTME GEÇERLİDİR
YENİ İNDİRENLERİN BU DÜZELTMEYİ UYGULAMASINA GEREK YOKTUR

temanızın global.css dosyasını açın ve alttaki kodları sayfanın en altına ekleyin
.pagination_breadcrumb_link {display: none;}
.hiddenrow {display: none;}

1.6 da eklenen rep butonunu 1.6 dosyasından tedarik edebilirsiniz

MyBB 1.4.X
Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir 1.6 versiyonu için geçerli değildir sadece 1.4 versiyonu kullanabilir
http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml

XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35)
blackinci-1.rar [633.3 Kb] (İndirme: 2746)

MyBB 1.2.X
md-v3-1.2.x.rar [307.67 Kb] (İndirme: 737)
Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin

Bu Makale blackinci Tarafından 11 Eylül 2010 Tarahinde Düzenlenmiş
Düzenleme Sebebi: 1.6 Güncellemesi Yapıldı

1 Ekim 2008 04:37 119blackinci demiş ki:
Lost,
Eğer herkeste böyle bir sıkıntı oluyorsa xml güncellemesi yaparım

murat,
body ve contantier deki css kodlarını düzenleyerek yaslayabilirsiniz birde gövdel gölge kodlarını silmeniz gerekebilir

30 Eylül 2008 13:37 118murat demiş ki:
Usta ellerine saglik, yalniz bu temayi saga sola nasil dayariz

29 Eylül 2008 09:29 117Lost demiş ki:
Blackinci kurulum anlatımındaki gibi kurdum ama hata yazıyor:)

29 Eylül 2008 00:48 116hey demiş ki:
any english language for mybb haifafans.net/fanclub ? :(

27 Eylül 2008 16:39 115blackinci demiş ki:
XML yi doğru şekilde yüklediğinizden eminmisiniz ?

27 Eylül 2008 10:38 114Lost demiş ki:
İyi günler sayın blackinci temayı foruma kurmaya çalışırken aşağıdaki hata yazısı çıkıyor.Hatanın düzelebilmesi için sanırım temanın 1.4.2 versiyonuna güncellenmesi gerekliymiş.Hatanın çözümünü biliyorsanız yazarsanız sevinirim:)
Dosya bu sunucuda bulunamadı
MyBB yüklemek için belirttiğiniz dosyada tema bulunamadı. Lütfen dosyanın doğrulunu kontrol edin.

25 Eylül 2008 17:27 113blackinci demiş ki:
Vakit bulursam tabi neden olmasın

24 Eylül 2008 15:31 112Ömer demiş ki:
Blackinci Bey acaba bu temanın siyah versiyonunu yapabilir misiniz? yani renkleri mavi değilde siyah olarak değiştirebilir misiniz? başkalarıda yapabilirler ama sizin iyi yaptığınızdan yanayım o nedenle sizden rica ediyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

24 Eylül 2008 11:31 111blackinci demiş ki:
Murat,
Murat kardeşim şimdi o temayı ali arkadaşımla birlikte 1 ayda bitirdik grafiklerde neredeyse 1 ay sürdü 7 renk vardı çünki bu gibi bir temayı sizin değişinizle füll CSS lei bir temayı yapmam çok uzun sürer böyle bir emeği de dağıtmam neden dağıtmam herkes bu emeğe saygı göstermiyor...
evet tema yapıcam demiştim ama "harika" kelimesini kullandığımı hatırlamıyorum eğer demişsem beni affedin

24 Eylül 2008 04:21 110Murat demiş ki:
Davut Bey Mdv3 temanızı Kullanıyorum Ama Benim Aklım Hep ForumTemada Yapmis Oldugunuz Bir Temada Kaldi Bul Öm duzenle Falan tusları Sagdan acilmalı olan Full cssli Yani :D indexte forum baslıklarının solunda kucuk iconlar :D Bu tur Tema Yapacakmisiniz 1.4 Cikmasiyla Cok Harika Temalar Yapacagınızı Solemıstınız O zamanlar
My Webpagewww.cengizbaba.net/forum

Sessiz Kalma Sende Yorum Yap

Son Yapılan 10 Yorum
  • Konu
  • Yazar
  • Yorum
  • Üye Giriş Paneli Tasarımları
  • demiş ki 
  • İşime çok yaradı Saol arkadaşım
  • demiş ki 
  • çok teşekkürler kardeşim renk paylaşımları ve üye paneli paylaşımları işime yaradı sağol
  • MyBB için css ile alt forumları 2 blok h ...
  • demiş ki 
  • Selamlar
    Ben internete girmek icin firefox kullanmaktayim. Ancak internet explorerda birden cok sayfa actigimda firefox cokmekte. Bu tarz bir problemle karsilasan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim.
    Tesekkurler...
  • demiş ki 
  • yaa ben siteme uygulayamıyorum yardım edn lütfen sad
  • blackinci DLE Seri 1
  • demiş ki 
  • v2 yi bekliyoruz saygılar. winked
  • Css ile Aktif Menü Buton Yapımı
  • AsparagasHaber.net demiş ki 
  • İşime yaradı kullanacagım tesekkur ederım..
  • Css ile Aktif Menü Buton Yapımı
  • Agah demiş ki 
  • ÇOOOOOOOOOOOOOKKK SAĞOLUN EMEĞİNİZE SAĞLIK!!!!!!!!!!! smile
  • blackinci demiş ki 
  • Ceydaa_Gunactii,
    Ceyda hanım bilgisayarınızın windows update kısmından güncelleyebilirsiniz
  • demiş ki 
  • Yardim Lütfen
    internet explorerimi guncellemek istiyorum ancak bunu nasil yapacagimi bilemiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslar var mi acaba?
    simdiden tesekkurler.

Yukarı İletişim RSS Takip İstatistikler Site İçeriği

Copyright © 2007 - 2011 DLE Blackinci Edition Seri 2