|
|
||
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
||
![]() Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım. Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden... arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın temadan ekran görüntüleri Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 MyBB 1.4.X Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35) MyBB 1.2.X Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin |
||
20 Eylül 2008 13:43 101blackinci demiş ki: Zaten var header kalıbını incelerseniz orada şu şekilde belirttim <!-- GOOGLE REKLAMLARI --> diye oraya reklam kodlarınızı yerleştirebilirsiniz |
||||
20 Eylül 2008 13:07 100mk_i demiş ki: Çok teşekkür ediyorum blackinci. Gerçekten harika. Bir de header da sağ tarafa google reklamlarını yerleştirmek istiyorum.MyBBdestek deki gibi. Onu da verebilirmisiniz? |
||||
20 Eylül 2008 11:15 99blackinci demiş ki: Sürüm 1.2.10 dan aşaı versiyonlarda bu hatayı alırsınız çünki 1.2.10 dan sonraki versiyonlarda çıkış kodları değişik |
||||
20 Eylül 2008 06:22 98sadettin demiş ki: Üstad temanın 1.2.x versiyonunu kurdum. Ancak logout sorunu veriyor. Kullanıcı IDniz oturum kapatmanız için doğrulanamadı. Bu bir Javascriptten dolayı otomatik olarak çıkış yapmanızı engelliyor olabilir. Oturum kapatmak için, üst menüdeki "Oturumu Kapat" tuşuna basmalısınız Hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim acaba ? Sürümüm 1.2.9 |
||||
19 Eylül 2008 14:04 97blackinci demiş ki: Güncelleme konusunda destek sitelerinden yardım alabilirsiniz detaylı bir şekilde yok güncelemem diyorsanız her iki versiyon içinde tema mevcut zaten istediğinizi kullanabilirsiniz |
||||
18 Eylül 2008 17:08 96never_fear demiş ki: blackinci merhaba çok kaliteli bir iş çıkartmışsın ama ben ne yapacağım versiyonum 1.2.9 güncelmemeyi bilmiyorum öğretmenim ve çok uğraşamıyorum bana güncelemede yardım edersen temayı alacağım. msn adresin varmı? serhatkrm@windowslive.com eklermisin görüşelim |
||||
16 Eylül 2008 17:33 95NoktaBilisim demiş ki: bende öyle bir sorun olmadı yawww neden sende bu tarz bir karakter sorunu cıktı anlamadım :S ben yüklerken dil seceneğine dokunmadın '' Arno '' nun kurulumda anlattıgı gibi kurulum yaptım ama sorun olmadı. sen sanırım yüklerken dil seceneğini utf8 yaptın |
||||
16 Eylül 2008 15:24 94arachnanthe demiş ki: kalıpları editlereyerek cözdüm abi sorunu cok fazla bi yer yokmus zaten üst ve alt bölümde elle yazılmıs yerlerde vardı sadece birde üstte saatin yanında " (.*) " var bunu nasıl kaldırıcam onu bulamadım kalıplarda |
||||
16 Eylül 2008 15:10 93blackinci demiş ki: Mahmut KARAGÖZ, aktif butonlar olması lazım NoktaBilisim, tabiki neden olmasın arachnanthe, neden öyle olmuş o yahu |
||||
16 Eylül 2008 14:58 92arachnanthe demiş ki: davut avi 1.2.x versiyonunu yükledim fakat elle yazılan yerlerde ve tema yönetimi bölümündeki notlarında türkçe karakter hataları mevcut tek seferde düzenleme sansımız mevcurmudur http://img389.imageshack.us/my.php?image=adszeu6.png http://img384.imageshack.us/my.php?image=adszay2.png |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2010 DLE Blackinci Edition Seri 2 |