| Blackinci » tema » blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
Bu Konuda 139 Yorum Yapılmış |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Eray Usta | 22 Eylül 2008 17:04 Alıntı Yap #106 | |
Davut abi gerçekten kaliteli işler çıkarmışsın eski mybb ci olarak çok hoşuma gitti tema sadelikle basitliği ayıramayan bir iki arkadaş terbiyesizlik yapmışlar ama bence sade ama harikulade olmuş :D başarılarının devamını dilerim herkesede hayırlı ramazanlar iyi geceler |
||
| sadettin | 23 Eylül 2008 06:36 Alıntı Yap #107 | |
Alıntı: sadettin http://www.kouforum.gen.tr/bir-sonraki-msji-kim-atacak-t-250.html avartarı çok yüksek boyutta eklemiş üyem. Buna bir sınır koymak istiyorum. Bu şekilde tüm sayfa yapısını dağılıyor. Yardımını rica ediyorum Bu sorumu cevaplamımışsınız . Yardımlarınızı rica ediyorum |
||
| blackinci | 23 Eylül 2008 13:44 Alıntı Yap #108 | |
sadettin, Bu tür sorunlarınızı destek sitelerinde sorarsınız daha çabuk cevap alırsınız zira sorununuz temayla ilgili bir sorun değil kolay gelsin |
||
| MuRaTTi | 23 Eylül 2008 14:43 Alıntı Yap #109 | |
Davut abi seninde işin zor be :D Biz kolay gelsin diyelim sana :) |
||
| Murat | 24 Eylül 2008 04:21 Alıntı Yap #110 | |
Davut Bey Mdv3 temanızı Kullanıyorum Ama Benim Aklım Hep ForumTemada Yapmis Oldugunuz Bir Temada Kaldi Bul Öm duzenle Falan tusları Sagdan acilmalı olan Full cssli Yani :D indexte forum baslıklarının solunda kucuk iconlar :D Bu tur Tema Yapacakmisiniz 1.4 Cikmasiyla Cok Harika Temalar Yapacagınızı Solemıstınız O zamanlar My Webpagewww.cengizbaba.net/forum |
||
| blackinci | 24 Eylül 2008 11:31 Alıntı Yap #111 | |
Murat, Murat kardeşim şimdi o temayı ali arkadaşımla birlikte 1 ayda bitirdik grafiklerde neredeyse 1 ay sürdü 7 renk vardı çünki bu gibi bir temayı sizin değişinizle füll CSS lei bir temayı yapmam çok uzun sürer böyle bir emeği de dağıtmam neden dağıtmam herkes bu emeğe saygı göstermiyor... evet tema yapıcam demiştim ama "harika" kelimesini kullandığımı hatırlamıyorum eğer demişsem beni affedin |
||
| Ömer | 24 Eylül 2008 15:31 Alıntı Yap #112 | |
Blackinci Bey acaba bu temanın siyah versiyonunu yapabilir misiniz? yani renkleri mavi değilde siyah olarak değiştirebilir misiniz? başkalarıda yapabilirler ama sizin iyi yaptığınızdan yanayım o nedenle sizden rica ediyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. |
||
| blackinci | 25 Eylül 2008 17:27 Alıntı Yap #113 | |
Vakit bulursam tabi neden olmasın |
||
| Lost | 27 Eylül 2008 10:38 Alıntı Yap #114 | |
İyi günler sayın blackinci temayı foruma kurmaya çalışırken aşağıdaki hata yazısı çıkıyor.Hatanın düzelebilmesi için sanırım temanın 1.4.2 versiyonuna güncellenmesi gerekliymiş.Hatanın çözümünü biliyorsanız yazarsanız sevinirim:) Dosya bu sunucuda bulunamadı MyBB yüklemek için belirttiğiniz dosyada tema bulunamadı. Lütfen dosyanın doğrulunu kontrol edin. |
||
| blackinci | 27 Eylül 2008 16:39 Alıntı Yap #115 | |
XML yi doğru şekilde yüklediğinizden eminmisiniz ? |
||
| hey | 29 Eylül 2008 00:48 Alıntı Yap #116 | |
any english language for mybb haifafans.net/fanclub ? :( |
||
| Lost | 29 Eylül 2008 09:29 Alıntı Yap #117 | |
Blackinci kurulum anlatımındaki gibi kurdum ama hata yazıyor:) |
||
| murat | 30 Eylül 2008 13:37 Alıntı Yap #118 | |
Usta ellerine saglik, yalniz bu temayi saga sola nasil dayariz |
||
| blackinci | 1 Ekim 2008 04:37 Alıntı Yap #119 | |
Lost, Eğer herkeste böyle bir sıkıntı oluyorsa xml güncellemesi yaparım murat, body ve contantier deki css kodlarını düzenleyerek yaslayabilirsiniz birde gövdel gölge kodlarını silmeniz gerekebilir |
||
| hotoxic | 5 Ekim 2008 14:23 Alıntı Yap #120 | |
Ya neden bu forumda Scriptler çalışmıyor... Bilen var mı? |
||
Rss İstatistikler İletişim Üste Git
Copyright © 2008 DLE Blackinci Edition
|